6 anledningar till varför integrationer är ett måste | Easy Teams

  6 anledningar till varför integrationer är ett måste

  Skivat bröd, hjulet och röda dagar. Det är väl bland det bästa vi människor har skapat, om man bortser från integrationer såklart.

  För är det något som verkligen förändrat och förenklat sättet vi jobbar på är det programs förmåga att integrera med varandra för att skapa en enklare arbetsdag.

  Är du en sådan som manuellt söker på ett nummer i ett CRM-system? Då rekommenderar jag att du läser vidare för vi ska prata om integrationer.

  Häng med i vår lista: 6 anledningar varför integrationer är ett måste

  • 1: Förbättrad kundupplevelse

   När du integrerar ert CRM-system eller support-program tillsammans med er telefoni skapar ni en helt annan typ av lösning. Glöm allt som heter manuell hantering när växeln automatiskt gör en sökning mot ert CRM.

   På så sätt vet den som svarar vem som ringer, vart ifrån och om inringaren har några öppna ärenden. Det skapar en betydligt bekvämare resa för inringaren då hen inte behöver uppge kundnummer, namn, skostorlek, stjärntecken och gud vet vad för att tillkänna ge sig.

  • 2: Snabbare hantering
   I enlighet med punkten ovan är det inte bara kunden som får en enklare resa. Agentens jobb blir avsevärt enklare då denne direkt kan svara på frågan inringaren har.

   Det här leder till kortare samtal vilket leder till lägre kötid som i sin tur ofta leder till mindre frustrerade kunder då de slipper vänta.

  • 3: Effektivare säljcykel

   Administration måste väl klassas som en säljares värsta mardröm? Med smarta integrationer kommer de åt flera uppskattade funktioner som alla bidrar till en effektivare säljcykel.

   Hur skönt låter det inte med automatiskt loggade samtal på kundkortet, click to call och kundkorts-pop up?

  • 4: Automatiserat arbetsflöde

   Idag jobbar du troligtvis i flertalet program och applikationer. Du växlar troligtvis mellan dem otaliga gånger varje dag.

   Det tar stopp nu!

   Dina chattkanaler kan synkroniseras med t.ex. Trello så att du inte behöver gå in och se vad som händer där. För tänk dig vad skönt med en chattkanal som samlar hela ditt projekt med filer och information på en och samma plats

  • 5: Enklare kommunikation

   Idag pratar vi ofta om mer än bara telefoni och växlar. För visst är företagskommunikation i allra högsta grad beroende av video, chattar, och delade skärmar.

   En av de bästa anledningarna varför integrationer är bra är att kunna samla allt ovan men även att integrera Office 365. Då kommer du åt din e-post i samma klient som du redan använder plus att du enkelt kan dela e-postmeddelanden direkt i chatten.

   Smart va?

  • 6: Gör intern kommunikation extern

   Att chatta med dina kollegor är snabbt, effektivt och enkelt. Med smarta program kan du dela filer, hoppa in i en snabbkonferens och dela e-post. Men dina externa projekt har ofta inte samma flyt.

   Genom att integrera exempelvis Slack kan du och dina kollegor fortsätta chatta i er värld samtidigt som er leverantör, kund eller vad det nu kan tänka sig vara chattar med er via Slack. När ni gör det blir ni inte av med de smarta funktionerna vi pratade om och inte heller dömda till långa och krångliga e-posttrådar.

   Njut av att chatta och dela filer mellan programmen.

  Vill du veta mer om hur våra smarta integrationer kan förenkla er vardag? Tveka inte att kontakta oss eller prova kostnadsfritt i 30 dagar.

  Prova Easy Teams UCaaS kostnadsfritt

  Vill du veta mer om vår smarta telefonväxel?

  Lämna din e-post nedan så kontaktar vi dig inom en arbetsdag.


   Skriven av

   Filip Flink

   Självutnämnd digitalvetare som ser trender innan trenden själv ser det. Har även en förmåga att överdriva saker. Fast bara ibland.