6 anledningar till varför ni INTE behöver en telefonväxel | Easy Teams

  6 anledningar till varför ni INTE behöver en telefonväxel

  Behöver alla en företagsväxel? Eller som vi kallar det; en kommunikationslösning? Gud nej, överreklamerat! Vi har listat de 6 bästa anledningarna varför ert företag INTE behöver en företagsväxel.

  • Ni kan ju redan ”koppla” samtal

  Att få tag på er ska vara svårt. Vem som helst ska inte kunna ringa in och höra ”Välkommen till Företaget AB, vi tar strax emot ditt samtal”. När väl olyckan är framme och någon lyckas hitta ett nummer till er orkar man inte koppla samtalet. Det är ju smidigare att hänvisa till ett annat nummer eller en mailadress. För så har ni alltid gjort och förändring är inte bra, och om någon insisterar att bli kopplad så ”kopplar” ni samtlet á la Peyton Manning med ett schysst 15-meterskast genom kontorslandskapet så varför skulle ni lägga pengar på en växel som gör något ni redan kan.

  Relaterat inlägg

  Kommunikationsplattform: vad är det och vem behöver en?

  Okej, tänk dig följande: Du får en fråga från en kund. Du minns bestämt att du pratade med din kollega...

  Läs mer
  • Ni gillar att vara otillgängliga

  Det är ju något väldigt uppfriskande med att hamna i en kollegas röstbrevlåda och säga ”Ring mig” alternativt att skicka ett sms eller e-post med samma budskap. Att behöva öppna en app för att se om kollegorna pratar i telefon, sitter i möte eller vabbar känns helt främmande. Varför krångla till det

  • Ni tänker att effektivitet dödar kreativitet

  Appar, appar och mera appar <3 Ni älskar dem i alla dess former och färger, finns det en till ska ni ha den. Flest appar vinner! När någon pratar om samarbetsverktyg kommer kräkreflexen direkt. Hemsk tanke att kunna prata, chatta och delta i videomöten i samma klient. Usch. Ordet sömlöst har ni bannlyst på kontoret!

   

  • Ni <3 telefonköer

  Att sitta i telefonkö till er mobiloperatör i 56 minuter för att beställa ett nytt simkort drabbar inte er. Det är ju ändå skönt att slippa arbetsuppgifterna ett tag och lyssna på lite stämningsfull kö-musik medan man vaskar arbetstid. Så att införskaffa en kommunikationslösning där man enkelt beställer ett nytt simkort och hanterar de flesta ärenden på under minuten kommer INTE på tal.

  • Ni avskyr att jobba hemifrån

  Vilken arbetsgivare låter egentligen sina anställda jobba hemifrån? Hur ska man då veta vad de gör exakt varje sekund. Det är ju allmänt känt att alla som jobbar hemma tvättar minst tre maskiner tvätt varje dag. Varken snöstorm, inställda tåg eller sjuka barn stoppar er. På kontoret är man kl. 08:00 för det har man alltid varit. Så för er finns det exakt noll anledningar till ett program som förenklar er kommunikation när ni jobbar hemifrån. För hos er, då finns det inte på världskartan!

  Relaterat inlägg

  Så leder du på distans: distansarbete för chefer

  Distansarbete är ingen ny företeelse. De flesta av våra kunder har redan idag en mer eller mindre mobil arbetsstyrka. Men...

  Läs mer
  • Ni tycker att videomöten är en fluga

  Människor är flockdjur, det är vetenskapligt bevisat. Att ta i hand och sätta sig i mötesrummet är höjdpunkten av flera anledningar:

  1. I konferensrummet finns det alltid kanelbullar
  2. Fysiska möten tar längre tid än digitala. Antingen ska du eller någon annan transportera sig för att sedan prata planlöst i minst 10 minuter innan mötet faktiskt börjar vilket är bra ur ett tidsödande perspektiv.
  3. Inget slår hårda kopior. Känslan av ett rykande färskt femtioelva-sidigt dokument är svårslagen. Den kan du ju aldrig få av en delad fil i ett digitalt möte

   

  Videokonferenser är såklart överskattat för er del, ni behöver inte den tekniken. För kanelbullar är din mänskliga rättighet och jobba hemma gör du ändå inte. Vill man träffa er så kommer man till ert kontor punkt slut.

  Relaterat inlägg

  Minskat resande kan finansiera hela er kommunikationslösning

  Innan pandemin bröt ut reste vi svenskar motsvarande 20 000 resor tur och retur till månen – enbart till och...

  Läs mer

  Slutsats:

  Känner du igen dig? Behöver ni ingen företagsväxel? Då råder jag dig att sluta läsa nu.

  Känner du inte igen? Misstänker du att texten innehåller ironi och falska påståenden för att egentligen påvisa motsatt budskap? Har du genomskådat oss? Vet du att vi tillhandahåller en kommunikationslösning som får andra lösningar att darra? En plattform som kombinerar en företagsväxel och ett samarbetsverktyg? En som du kan prova kostnadsfritt i 30 dagar?

  Okej you got me! Vill du prova Easy Teams för att förenkla er kommunikation internt och externt?

  Vill du veta mer om vår smarta telefonväxel?

  Lämna din e-post nedan så kontaktar vi dig inom en arbetsdag.


   Skriven av

   Filip Flink

   Eller Felipe, hans spanska alter ego. Båda Filip och Felipe är sociala och utåt. Den ena pratar taxi-spanska medan den andra pratar i en spansk taxi.