9 smarta sätt att arbeta i Easy Teams | Easy Teams

  9 smarta sätt att arbeta i Easy Teams

  Easy Teams är lite som företagets lägereld. Det är stället där man diskuterar, inspirerar och håller kontakt med varandra. Oavsett om man tycker bäst om att prata i telefon, chatta eller ses i videomöten. Här kikar vi på nio saker som du enkelt kan göra i Easy Teams redan idag för att göra er interna kommunikation ännu smidigare.  

  Men innan vi drar igång…

  Om du bara använder chatten för privata meddelanden missar du många möjligheter. Så det första du bör göra är att skapa chattkanaler för era projekt och grupper. På det viset får alla i projektet tillgång till den information de behöver. Gå sedan vidare med något av de följande tipsen för att börja arbeta mer effektivt med Easy Teams.

  1. Snabbare beslut med emojis
  Dela en idé, ett utkast eller varför inte ett designförslag med kollegorna i kanalen och låt dem tycka till. Med Easy Teams emoji-reaktioner får du snabbt en överblick över vad teamet tycker och kan fatta beslut snabbare.

  Relaterat inlägg

  10 beprövade sätt att maximera ditt fokus

  Telefoner som ringer, mejl som plingar till och behöver din uppmärksamhet eller en god vän som vill ses efter arbetet....

  Läs mer


  2. Enkla videomöten med skärmdelning
  Slipp stöket med konferensrum och fysiska möten, håll möten i Easy Teams istället. Bara lägg till interna och externa deltagare, klicka, klart. Du kan också när som helst dela din skärm under mötet.

  Relaterat inlägg

  6 tips för att bli mer effektiv på jobbet

  Drömmer du om minskad stress och ökad kontroll på ditt jobb? Vi vet hur du byter jobbstress och kaos mot...

  Läs mer

  3. Missa aldrig ett möte!
  Integrera kalendern och skicka eller ta emot inbjudningar direkt i Easy Teams. Välj om det ska vara en videokonferens, så skapas en videolänk automatiskt. Easy? Mycket Easy!

  Relaterat inlägg

  5 enkla morgonrutiner som gör dig mer effektiv

  En bra start på dagen påverkar hela dagen. Snoozar du för länge och stressar på morgonen? En del dagar vaknar...

  Läs mer

  4. Mail i Easy Teams? Javisst!
  Integrera ditt mailprogram så skickar och svarar du på mail direkt i Easy Teams. Du kan också dela mail med kollegor i chattkanaler när du vill få kommentarer eller feedback. Det går också att besvara mailet direkt i chatten. Ni slipper alltså att växla mellan appar och sköter allt i samma flöde.


  5. Spara tid på morgonmöten!
  Många startar dagen med ett kort projektmöte för att fånga upp utmaningar och möjligheter. Det är en viktig del i många projekt men kan också vara en tidstjuv. Spara tid genom att låta kollegorna skriva sin dagliga uppdatering direkt i Easy Teams istället.


  6. Dela och hitta filer för ert projekt
  Att dela filer i Easy Teams är busenkelt! Dra filen och släpp den i kanalen. Thats it! Då kan alla kollegor kommentera och diskutera. Samtidigt sparas all historik, så att ni kan se vem som gjort vad och vilka filer som delats i kanalen.


   7. Gör cheferna mer tillgängliga
  Frågestunder är bra för att öka transparensen och hålla gruppen välinformerad. En FAQ-kanal i Easy Teams gör det superenkelt. Dessutom sparas alla frågor och svar så att ni med tiden bygger upp ett sökbart bibliotek av frågor.


  8. Håll medarbetarna uppdaterade
  Ett enkelt sätt att nå ut till alla medarbetare är att skapa en nyhetskanal för saker som vänder sig till alla i företaget. Det går dessutom enkelt att ställa in vilka som får publicera inlägg i kanalen och om det ska gå att kommentera i flödet eller inte.

  9. Docka allt
  Om man är aktiv i många chattkanaler kan man ibland behöva prioritera sitt informationsflöde. Då är det smidigt att fästa en eller flera chattar på sidan, så att de alltid är synliga. I Easy Teams kan du fästa allt: kalendern, videosamtal, telefonsamtal, kontaktlistan eller sökfältet. Ja, helt enkelt allt som effektiviserar ditt arbetsflöde!

  Vill du veta mer?

  Detta är bara en liten del av allt som går att göra i Easy Teams. Med Easy Teams kan ni organisera era projekt och arbeta tillsammans med människor utanför organisationen, som kunder, konsulter eller samarbetspartners. Prata med oss så berättar vi mer eller prova kostnadsfritt i 30 dagar

  Vill du veta mer om vår smarta telefonväxel?

  Lämna din e-post nedan så kontaktar vi dig inom en arbetsdag.


   Skriven av

   Burhan Kesapli

   Denna karismatiska herre har ett sött smeknamn med många kalorier, Bullen. Bullen har en intensiv energiförbrukning under dagen och narkolepsi efter 21.30. Drömmer om att springa långt på höga höjder.