Bli återförsäljare | Easy Teams

Jobba tillsammans med oss

Som återförsäljare för Easy Telefoni kan ni erbjuda era kunder marknades bredaste UC & UCaaS-portfölj.

Ring oss på 010-209 65 00 eller fyll i formuläret nedan så berättar vi mer!

Vinn fler affärer

Hos oss har ni möjlighet att sälja två olika plattformar; Easy Teams och Easy Classic. På så sätt kommer ni nå fler kunder med bättre erbjudanden!

Stöd från start

Vi finns här för att ni ska lyckas. Ta hjälp av oss i videomöten, sambesök och demonstrationer, om du vill. Annars är vi tillgängliga på telefon för tekniska frågor och säljstöd.

Förmånliga ersättningar

Ni tjänar självklart en generös provision i affären med era kunder. Med oss kan ni välja hur er ersättning ska betalas ut. Upfront, löpande eller både och! På så sätt kan ni bygga upp en långsiktigt tickande inkomst

Support

Ni och era kunder har alltid en fri support hos oss och ni bestämmer själva om vi eller ni ska vara första instansen kunderna ringer. Det bästa av allt? Det kostar inget extra!

Projektledare

För att säkerställa att era kunder får den bästa möjliga starten ingår det alltid en projektledare som implementerar era kunders nya lösningar och skräddarsyr dem efter deras önskemål.

Egenutvecklat

Vi äger plattformen utan mellanhänder vilket innebär att vår utveckling går betydligt snabbare än hos många andra leverantörer. Med oss kan ni alltid erbjuda den senaste tekniken.

easy-logo
easy-teams-jobba-med

Så här är det att jobba med oss

Vi letar efter långsiktiga relationer, så som vi har det med våra kunder. Transparens och enkelhet genomsyrar allt vi gör, så vill vi även ha våra partnerskap.

Utbildning och onboarding

Vårt mål är att utbilda er i våra produker, sätt att jobba och ge er verktygen för att ert företag ska blomstra tillsammans med oss.

Sambesök, säljsamtal och aktiviteter

Vi älskar försäljning, precis som ni, därför finns vi tillgängliga för sambesök, säljsamtal och gemensamma aktiviteter hos och med era kunder.

Vad händer nu?

  1. Ansök
    Vi träffas, digitalt eller fysikt och lär känna varandra.
  2. Signera
    Ni får ta del av vårt avtal för återförsäljare. När det är signerat är vi nästan klara
  3. Kom igång
    Nu kör vi! Tillsammans ska vi se till att skapa fler affärsmöjligheter och hjälpa massa kunder till bättre kommunikationslösningar