Fastighetsmäklare | Easy Teams

  Easy Teams: en allt i ett-lösning för fastighetsmäklare

  När vi utvecklade Easy Teams gjorde vi det för - och tillsammans med - med våra kunder i mäklarbranschen. Den är därför sprängfylld av smarta funktioner som effektiviserar arbetsdagen och underlättar kommunikationen med köpare och säljare. Så att du kan fokusera på fler avslut och nöjda kunder!

  Boka en demo
  easyteams-tillganglighet2

  Förbättrad tillgänglighet, oavsett var du befinner dig

  Easy Teams är en modern kommunikationsplattform där du alltid har tillgång till alltifrån mailkonversationer, kontakter, chattar, dokument och telefonsamtal oavsett om du befinner dig i bilen, på kontoret eller på en visning.

  easyteams-kommunikation2

  Ett optimalt flöde utvecklat för fastighetsmäklare

  Ett samtal kan vara värt mycket. Med Easy Teams kan ni därför ta vara på varje samtal. Vi har byggt ett flöde utifrån vår långa erfarenhet från mäklarbranschen, som gör att du kan ta hand om din kund även när du inte kan svara. Med svarsgrupper och vår integrerade växelfunktion fördelar ni samtalen jämnt bland mäklarna, så att alla har samma möjlighet att ta samtalet.

  easyteams-arpasprang3

  En plattform byggd för dig som ofta är på språng

  Som fastighetsmäklare är du ständigt i rörelse och arbetar på många olika platser. Samtidigt är tajming och tillgänglighet viktigt för att affären ska gå i lås. Då behövs ett pålitligt kommunikationssystem som fungerar lika bra mobilt som det gör framför datorn, utan kompromisser. Teams är utvecklat för att hjälpa dig och dina kollegor att möta dessa krav och uppnå era mål.

  All kommunikation, på ett ställe

  Easy Teams samlar all kommunikation på ett ställe. Det blir en delad arbetsyta där du kan chatta, hålla i möten, konferera, ringa och ta emot samtal, dela filer och helt enkelt få mer gjort. Så istället för att ha mängder med olika mjukvaror och program, kan du sköta det mesta direkt i Easy Teams.

  Chatta, med vem som helst

  Vår inbyggda chatt ger er inte bara en lättanvänd och smidig kanal för att kommunicera internt med kollegor. I Easy Teams kan man dessutom enkelt lägga till vår widget-funktion på sin hemsida. Besökaren ser då direkt vilka personer som är tillgängliga och kan kontakta enskilda mäklare direkt, istället för att ringa in på växelnumret.

  easyteams-kommunikation

  Förenkla videomöten och telefonkonferenser

  Videosamtal i Easy Teams är lika lätt som vanliga telefonsamtal. Som fastighetsmäklare är du mobil och det är inte ofta alla mäklare är inne på kontoret samtidigt för att delta på möten. Med videokonferens i Easy Teams ansluter ni er enkelt till mötet vart ni än befinner er –  oavsett om ni sitter framför datorn, använder mobil, eller swipar på surfplattan.

  Marknadsledande växel, på köpet

  Prata i telefon från datorn, mobilen eller surfplattan. Till skillnad från de flesta andra kommunikationsplattformar, kommer Easy Teams med en fullt integrerad digital telefonväxel. Det innebär att hela företages telefoni och växelfunktionalitet enkelt integreras i samma plattform som ni använder för er övriga kommunikation.

  Boka en personlig demo!

  Fyll i dina kontaktuppgifter här så bokar vi en genomgång av Easy Teams på en tid som fungerar för dig. Vi hörs!