Fastighetsmäklare | Easy Teams

  Easy Teams: en allt i ett-lösning för fastighetsmäklare

  En mäklares främsta verktyg är telefonen som används för att boka möten, visningar och kontraktsskrivning. Efter att ha jobbat med mäklare i många år har vi lärt oss en hel del: de värdesätter enkelhet så att de kan fokusera på bostadsaffärer i stället för att oroa sig över telefonin.

  Möt Easy Teams:

  Boka en demo
  easyteams-tillganglighet2

  Ett optimalt flöde anpassat för fastighetsmäklare

  Ett samtal kan vara värt mycket. Med Easy Teams kan ni därför ta vara på varje samtal. Vi har byggt ett flöde utifrån vår långa erfarenhet från mäklarbranschen, som gör att du kan ta hand om din kund även när du inte kan svara. Med svarsgrupper och vår integrerade växelfunktion fördelar ni samtalen jämnt bland mäklarna, så att inget samtal går förlorat.

  easyteams-kommunikation2

  Följ upp era ringrace

  Med vår inbyggda analytics och samtalslogg kan du enkelt se vem som presterat bäst under dagens ringface. Direkt i mobilen eller datorn ser du hur många och hur långa samtal varje mäklare har ringt under vald period

  Håll kontakten, oavsett vart du befinner dig.

  Vår inbyggda chatt ger er en lättanvänd och smidig kanal för att kommunicera med kollegor. Med Easy Teams blir det enkelt att skapa gemenskap även om du och dina kollegor befinner er på olika platser. Skriv meddelanden, dela bilder och få reda på de senaste försäljningarna av dina kollegor – direkt i chatten.

  Bli effektivare med smarta kanaler

  Effektivisera er ännu mer, sätt upp smarta och ändamålsenliga kanaler där du samlar allt som rör ämnet. Förslagsvis kan du ha en kanal som rör det grafiska, en annan som rör kommande försäljningar och en tredje för prospects till era försäljningar.

  Alltid tillgänglig, oavsett var du befinner dig

  Easy Teams är en modern kommunikationsplattform där du alltid har tillgång till alltifrån mailkonversationer, kontakter, chattar, dokument och telefonsamtal oavsett om du befinner dig i bilen, på kontoret eller på en visning.

  Förenkla videomöten och telefonkonferenser

  Videosamtal i Easy Teams är lika lätt som vanliga telefonsamtal. Som fastighetsmäklare är du mobil och det är inte ofta alla mäklare är inne på kontoret samtidigt för att delta på möten. Med videokonferens i Easy Teams ansluter ni er enkelt till mötet vart ni än befinner er –  oavsett om ni sitter framför datorn, använder mobil, eller swipar på surfplattan.

  Marknadsledande växel, på köpet

  Prata i telefon från datorn, mobilen eller surfplattan. Till skillnad från de flesta andra kommunikationsplattformar, kommer Easy Teams med en fullt integrerad digital telefonväxel. Det innebär att hela företages telefoni och växelfunktionalitet enkelt integreras i samma plattform som du använder för er övriga kommunikation.

  Boka en personlig demo!

  Fyll i dina kontaktuppgifter här så bokar vi en genomgång av Easy Teams på en tid som fungerar för dig. Vi hörs!