Finansföretag | Easy Teams

  Easy Teams för finansföretag

  Med Easy Teams får du de bästa funktionerna från en molnbaserad växel integrerat med de smartaste funktionerna i ett modernt samarbetsverktyg. Det ger en helt unik lösning, där du enkelt och säkert sköter telefoni, växel, kundkontakter och internkommunikation på ett och samma ställe.

  Boka en demo
  easyteams-losningar-finansforetag3

  Mängder med smarta funktioner, utan att bli komplext

  Just nu genomgår dessutom bank- och finansbranschen en stor digitaliseringsprocess och både kunder och ägare efterfrågar ökad effektivisering, differentiering och transparens. Easy Teams är utvecklad för att hjälpa banker, kreditkortsföretag, försäkringsbolag, investeringsfonder och börsmäklare att möta dessa krav och uppnå sina mål.

  easyteams-losningar-finansforetag2

  Tryggt och säkert med stöd för MiFID II

  Easy Teams har bland annat stöd för MiFID II. Det ger er en säker lösning med många smarta funktioner gör att ni kan arbeta mer effektivt i mötet med kunden, öka servicegrad och tillgänglighet, effektivisera internt samarbete och förbättra intern kommunikation.

  All kommunikation, på ett ställe

  Easy Teams samlar all kommunikation på ett ställe. Det blir en delad arbetsyta där ni kan chatta, hålla i möten, konferera, ringa och ta emot samtal, dela filer och helt enkelt få mer gjort. Så istället för att ha mängder med olika mjukvaror och program kan ni sköta det mesta direkt i Easy Teams.

  Chatta, med vem som helst

  Vår inbyggda chatt ger er inte bara en lättanvänd och smidig kanal för att kommunicera internt med kollegor. I Easy Teams kan du dessutom enkelt lägga till vår widget på er hemsida. Besökaren ser då direkt vilka personer som är tillgängliga och kan kontakta dem direkt, istället för att ringa in på växelnumret.

  easyteams-losningar-retail-och-butik

  Vår marknadsledande företagsväxel ingår

  Prata i telefon från datorn, mobilen eller surfplattan. Till skillnad från de flesta andra kommunikationsplattformar, kommer Easy Teams med en fullt integrerad molnbaserad telefonväxel. Det innebär att hela företages telefoni och växelfunktionalitet enkelt integreras i samma plattform som ni använder för er övriga kommunikation.

  Samtalsinspelning & MiFID II

  Vår samtalsinspelningstjänst är fullt kompatibel med MiFID II. EU-lagen styr hur värdepappersbolag och banker i Europa ska sköta placeringar och rådgivning. Finansföretag måste, enligt MiFID II, inrätta en transparent funktion för hantering av klagomål. Även här blir vikten av effektiv kundhantering avgörande, vilket Easy Teams hjälper er med.

  Välj vilka samtal ni spelar in

  Med vår tjänst för samtalsinspelning kan du enkelt spela in både inkommande och utgående samtal, både på fasta och mobila anknytningar. Du kan också välja om du vill spela in samtliga samtal eller till exempel en mindre del av ett samtal till kundtjänsten för att mäta er kundnöjdhet.

   

  easyteams-losningar-finansforetag

  Boka en personlig demo!

  Fyll i dina kontaktuppgifter här så bokar vi en genomgång av Easy Teams på en tid som fungerar för dig. Vi hörs!