Rekryteringsföretag | Easy Teams

  Easy Teams för rekryteringsföretag

  Om du arbetar med rekrytering spenderar du säkert en stor del av din tid utanför kontoret. Samtidigt är hög tillgänglighet gentemot både kandidater och kunder avgörande för en smidig och framgångsrik rekrytering. Med Easy Teams får du en mix av marknadsledande telefonväxel och mängder av smarta samarbetsfunktioner, som underlättar din arbetsdag!

  Boka en demo
  easyteams-losningar-rekryteringsforetag2

  Förbättrad tillgänglighet, oavsett var du befinner dig

  Vi på Easy har lång erfarenhet från rekryteringsbranschen. Våra telefonilösningar och samarbetsverktyg hjälper idag en stor mängd rekryteringskonsulter och rekryteringsbolag att skapa rörlighet, spara tid och öka sin produktivitet.

  easyteams-losningar-rekryteringsforetag3

  Fokusera på rekryteringarna, vi sköter resten

  Easy Teams är sprängfylld av smarta funktioner som förenklar och effektiviserar din arbetsdag. Förutom att varje rekryterare alltid har tillgång till de senaste mail-konversationerna, kandidatinformation, kontakter, chattar och dokument på ett och samma ställe, kan företaget också enkelt utvärdera och mäta statistik.

  All kommunikation, på ett ställe

  Easy Teams blir er delade digitala arbetsyta där ni chattar, håller möten, konfererar, ringer och delar filer. Ni kan dessutom bjuda in kandidater, uppdragsgivare och andra berörda parter och enkelt dela med er av dokument, tjänstebeskrivningar, FAQ:er – och annan information som rör tjänsten eller rekryteringsprocessen!

  Chatta, med vem som helst

  Vår inbyggda chatt ger er inte bara en lättanvänd och smidig kanal för att kommunicera med kollegor. I Easy Teams kan man dessutom enkelt lägga till vår widget-funktion på sin hemsida. Besökaren ser då direkt vilka personer som är tillgängliga och kan kontakta rekryteraren direkt, istället för att ringa in på växelnumret.

  easyteams-losningar-rekryteringsforetag

  Förenkla videomöten och intervjuer

  Att hitta rätt kandidater innebär att du måste vara flexibel och möta kandidater på deras planhalva. Videomöten i Easy Teams gör att du snabbare kan screena kandidater, hålla fler intervjuer, spara resekostnader och minska företagets miljöpåverkan. Kandidaten behöver dessutom inte något konto för att ansluta sig till videointervjun.  Det räcker med att klicka på en länk för att ansluta.

  Marknadsledande växel, på köpet

  Till skillnad från de flesta andra kommunikationsplattformar, kommer Easy Teams med en riktigt kompetent och fullt integrerad molnbaserad telefonväxel. Det gör att du samlar hela företages telefoni och växelfunktionalitet i samma plattform och får en oöverträffad överblick!

  Boka en personlig demo!

  Fyll i dina kontaktuppgifter här så bokar vi en genomgång av Easy Teams på en tid som fungerar för dig. Vi hörs!