Checklista inför julen | Easy Teams

  Checklista inför julen

  Att det varit ett utmanade år håller nog de flesta med om. Därför kanske julledigheten ska bli extra skön i år. En tänd brasa, glögg, pepparkakor, saffranssemlor (Jag älskar semlor) och en julstängd växel står väl på de flestas önskelista.

  Men vad vore julen utan paket? Av oss får ni en checklista med saker ni bör tänka på gällande er telefoni innan ni går på den välförtjänta julledigheten.

  • Öppettider
   Lägg in era öppettider i växeln som ska gälla över hela ledigheten. Glöm inte att aktivera jouren, om ni har en sådan. Easy Classic-användare gör enkelt justeringarna i självserviceportalen och Easy Teams-användare direkt i appen.En extra julklapp: Uppdatera era hemsidor eller gör ett inlägg på instagram med era telefontider under jul och nyår.
  • Julmeddelande
   Spela in ett ljuvligt eller juligt meddelande som hade gjort självaste WHAM avundsjuka. Ha ett tydligt meddelande som informerar om vilka dagar ni har stängt och när ni är tillbaka. Bryt ner meddelandet så att ni har ett som spelas upp under julen och ett annat för nyår. På så sätt får era kunder en bättre upplevelse då meddelandena inte blir så långa. Glöm inte den juliga touchen för att sprida julkänslan. Easy Classic-användare gör ändringarna enkelt i självserviceportalen och Easy Teams-användarna i appen.

  • Hänvisningar
   En del av er personal kanske är ledig hela perioden medan andra några dagar. Därför är det bra om ni ser till att personalen har hänvisningar med slutdatum så att de som jobbar vet när de kommer tillbaka. Välj hänvisningen semester och sätt ett slutdatum som kollegorna ser och som inringaren får höra. När ledigheten är förbi kommer hänvisningen automagiskt slå om till tillgänglig när slutdatumet passerat, smidigt va?

  God Jul (I förskott) önskar vännerna på Easy Telefoni

  Vill du veta mer om vår smarta telefonväxel?

  Lämna din e-post nedan så kontaktar vi dig inom en arbetsdag.


   Skriven av

   Burhan Kesapli

   Denna karismatiska herre har ett sött smeknamn med många kalorier, Bullen. Bullen har en intensiv energiförbrukning under dagen och narkolepsi efter 21.30. Drömmer om att springa långt på höga höjder.