Den digitala post it-lappen | Easy Teams

  Den digitala post it-lappen

  När jag inför den senaste uppdateringen (Easy Teams 1.11.0) pratade med vår produktägare, eller som jag kallar det; Major Produkt, blev jag mäkta imponerad när han berättade om deras tanke och hur de har vidareutvecklat befintliga funktioner och tjänster samt även adderat fler till vårt ekosystem.

  Säg tjena och hallå till den digitala post it-lappen.

  Den digitala post it-lappen?! Jösses, bara namnet är ju hur fräsigt som helst. Tro mig, du kommer inte bli ledsen. Funktionen rättfärdigar verkligen namnet.

  Det kan väl inte finns någon som inte vet vad en post it-lapp är? Eller? Jag tror inte det iaf. De färgglada lapparna har sen dinosauriernas tid tjänat sitt syfte som påminnelse, inköpslista eller en snabbanteckning.

  Lappen har regerat ganska ohotat – tills nu.

  Den digitala post it-lappen är precis vad namnet förtäljer, en digital version av en pappersbit, fast med lite fler funktioner.

  Tillåt mig förklara vad det innebär

  Vad är den digitala post it-lappen?

  Precis som jag skrev ovan är det här en digital variant på den omtyckta pappersbiten. Men eftersom den är digital riskerar du inte att skriva fel då informationen hämtas automagiskt från Easy Teams.

  I vilka lägen passar den att använda?

  Det finns såklart flera tillfällen då den digitala post it-lappen kommer till användning, det kan vara alltifrån ett missat samtal till ett bra samtal du vill att någon ska lyssna på.

  1. Påminnelse att ringa upp en person
   Oavsett om du är en telefonist eller inte så tar du säkert emot en del samtal som inte ska till dig. Genom att använda den här funktionen kan du dela loggen till en kollega som är upptagen samt lämna en kommentar om samtalet. Det skulle till exempel kunna vara att personen i fråga ringer angående en faktura.
  2. Dela ett minnesvärt samtal
   Har du precis avslutat ett snyggt säljsamtal? Passa på att gläns lite mer och dela samtalet med dina kollegor som #inspo
  3. Dela information om ett samtal

  Har du haft ett samtal med en missnöjd eller på annat sätt svår kund? Passa på att dela samtalet med din chef om du vill ha tips och trix för hur du kan hantera liknande samtal nästa gång.

  Hur gör du?

  1. Sök fram önskat samtal i samtalsloggen
  2. Klicka på dela och välj om du vill inkludera ev. samtalsinspelningar
  3. Lämna ev. kommentar
  4. Dela direkt till en kollega eller en chattkanal
  5. Luta dig tillbaka

  FAQ

  • Kan alla dela samtal?
   Alla användare med tillgång till samtalsloggen kan dela en samtalslogg därifrån. Alla användare kan dela samtal från sin vanliga samtalslogg.
  • Kan alla lyssna på ljudfilen som delas?
   Ja, om du väljer att dela en digital post it-lapp och inkludera ljudfilen kan alla du delar den till lyssna på den.
  • Kan man ringa upp direkt från den delade loggen?
   Ja, bredvid numret från inringaren har du en lur. Klicka på den hör att ringa upp personen ifråga.

  Vill du veta mer om vår smarta telefonväxel?

  Lämna din e-post nedan så kontaktar vi dig inom en arbetsdag.


   Skriven av

   Filip Flink

   Självutnämnd digitalvetare som ser trender innan trenden själv ser det. Har även en förmåga att överdriva saker. Fast bara ibland.