Easy Telefoni och Briteback går samman för att skapa ett unikt UCaaS-erbjudande | Easy Teams

Easy Telefoni och Briteback går samman för att skapa ett unikt UCaaS-erbjudande

En logisk sammanslagning

Beslutet att slå ihop Easy Telefoni och Briteback kommer efter ett års nära samarbete. Easy Telefoni har en stabil och kraftigt växande kundbas som stöttas av företagets välfungerande kund- och supportfunktioner. Briteback erbjuder en telekomanpassad tech-plattform för företagskommunikation och samarbete. Med Easy Telefonis marknads- och kundfokus i kombination med Britebacks egenutvecklade tech-plattform och starka utvecklingsteam ges det gemensamma företaget möjlighet att ta ett helhetsgrepp om det snabbväxande UCaaS-segmentet. Under 2020 kommer allt fokus läggas på den svenska marknaden. På sikt kan det bli aktuellt att verka även utanför Sveriges gränser.

Efter ett års samarbete kände bägge parter att ett logiskt nästa steg var att slå ihop verksamheterna i Easy Telefoni och Briteback i och med att vi väldigt tidigt i samarbetet såg att vi kompletterar varandra på ett mycket fördelaktigt sätt, säger Alexander Westlund, vd Lynes Technologies AB (f.d. vd Easy Telefoni)

Relaterat inlägg

Svensk utmanare till Slack och MS Teams

Svenska plattformen som utmanar Slack och Microsoft teams  När svenska Easy Telefoni idag släpper sin sprillans nya kommunikationsplattform Easy Teams,...

Läs mer

Easy Teams kompletterar befintliga erbjudanden

Idag erbjuder Easy Telefoni en renodlad telefonilösning baserad på en standardprodukt, Easy Classic. Detta erbjudande kommer finnas kvar och befintliga kunder stöttas fullt ut. Easy Telefoni och Briteback har sedan 2018 jobbat intensivt med att ta fram ett nytt kompletterande erbjudande, Easy Teams. Easy Teams är en toppmodern och komplett UCaaS-lösning för slutkunder och som White Label för operatörer och större återförsäljare. Easy Teams finns tillgängligt för kunder och återförsäljare i första kvartalet 2020.

Easy teams är en allt-i-ett-lösning för moderna företag med allt som krävs för effektiv kommunikation och samarbete. Chatt, email, telefoni och videokonferens fungerar sömlöst ihop och är fullt integrerade med kundernas verksamhetssystem och arbetsflöden för sälj och support, säger Johan Åberg, produktchef Lynes Technologies AB (f.d. vd Briteback)

Om Easy Teams

Easy Teams är inte bara ett fantastiskt samarbetsverktyg för ditt företag. Eller en grym telefonitjänst. Easy Teams är både och. Det gör att du kan hålla videomöten, ta emot samtal, chatta med kollegor och kunder och dela dokument – allt i samma arbetsflöde. Easy Teams är dessutom utvecklat i Sverige och har svensk support, som aldrig är längre bort än ett knapptryck.

Vill du veta mer om vår smarta telefonväxel?

Lämna din e-post nedan så kontaktar vi dig inom en arbetsdag.


Skriven av

Burhan Kesapli

Denna karismatiska herre har ett sött smeknamn med många kalorier, Bullen. Bullen har en intensiv energiförbrukning under dagen och narkolepsi efter 21.30. Drömmer om att springa långt på höga höjder.
Använd Easy Teams kostnadsfritt!

Vid det här laget har nog ingen missat coronaviruset (Covid-19) och hur det påverkat vårt samhälle. För att ge företag rätt förutsättningar till bra videomöten och internkommunikation erbjuder vi er Easy Teams helt kostnadsfritt fram till den 1/7

Klicka här för att skaffa Easy Teams