Easy Telefoni utnämns till MästarGasell 2020 | Easy Teams

Easy Telefoni utnämns till MästarGasell 2020

Easy Telefoni har utnämnts till MästarGasell 2020 av Dagens Industri, ett prestigefyllt pris då MästarGasell ställer ännu högre krav jämfört med den ”vanliga” Gasellen. Gasell eller MästarGasell är oavsett vilket en fjäder i hatten och påvisar en sund organisk tillväxt.

 

Relaterat inlägg

Gasellföretag för tredje året 2017, 2018 & 2019

Easy Telefoni har blivit utsedd till Gasellföretag 2017. 2018 och 2019. Vi är OERHÖRT stolta och glada över att blivit...

Läs mer

Easy Telefoni har verkligen slagit på stora trumman den senaste tiden, först ut var Easy Teams. En helt ny samarbetsplattform på den svenska marknaden som målar om sättet vi jobbar på idag. Sen kom Easy Subs. Mobilabonnemanget som gör att du slipper prata i telefon, ett användarvänligt företagsabonnemang med självadministration i fokus.

Jag är stolt över mina kollegor samt våra partners runt om i landet, tillsammans har vi lyckats skapa en användarupplevelse i världsklass vilket nu lett till en MästarGasell. Vill även passa på att tacka alla kunder som valt oss som sin leverantör. Säger Alexander Westlund VD på Easy Telefoni.
Enkelheten som alltid är med oss tror jag är nyckeln då vi har många återkommande kunder, det är nog vårt hemliga recept fortsätter Alexander.

 

Easy Telefoni har minsann satsat på enkelhet och självadministration. Precis som Alexander säger är det huvudingrediensen i den senaste tidens framgångar. Då deras kunder idag kan administrera alltifrån fakturor till nya användare direkt via mobilen istället för att behöva kontakta en kundservice i onödan.

Relaterat inlägg

Sweden Technology Fast 50

Deloittes Sweden Technology Fast 50 är en ranking och utmärkelse av Sveriges snabbast växande teknologiföretag. Vi är väldigt glada och stolta...

Läs mer

Om MästarGasell:

Företaget ska ha utsetts till Gasellföretag minst tre gånger eller fler under de 20 år som Dagens industri har utsett Sveriges främsta tillväxtföretag. Till grund för Gasellundersökningen ligger företagets fyra senaste årsredovisningar. Ett Gasellföretag ska ha:

  • En omsättning som överstiger 10 miljoner kronor.
  • Minst tio anställda.
  • Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret.
  • Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.
  • Ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt.
  • I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner.
  • Sunda finanser.

 

Vill du veta mer om vår smarta telefonväxel?

Lämna din e-post nedan så kontaktar vi dig inom en arbetsdag.


Skriven av

Filip Flink

Eller Felipe, hans spanska alter ego. Båda Filip och Felipe är sociala och utåt. Den ena pratar taxi-spanska medan den andra pratar i en spansk taxi.