Företagsväxel laddad med smarta funktioner | Easy Teams

  Företagsväxel, en del av Easy Teams

  Chatt, video, samarbete och företagsväxel – allt i samma plattform.

  Gör som 10 000 andra företag – Ring med Easy Teams!

  Laddad med smarta funktioner

  • Created with Sketch. Chatt
  • Created with Sketch. Samarbete
  • Created with Sketch. Videomöten
  • Created with Sketch. Företagsväxel
  • Created with Sketch. Dokumentdelning
  • Created with Sketch. Enkätundersökningar
  easyteams-operator-mobilabonnemang-for-foretag6

  Företagsväxel, med extra allt.

  Att företag behöver en företagsväxel är inget nytt – telefonväxlar har funnits nästan lika länge som telefonen. Vår växel erbjuder såklart samma funktionalitet som de klassiska växlarna, men på köpet får du en mängd smarta digitala funktioner, integrationer och tillval som förenklar din arbetsdag och gör den mer effektiv. Och det bästa? Vår växel fungerar minst lika bra på mobil, dator eller surfplatta. Och den är helt operatörsoberoende.

  Svara snabbt - och rätt - med tillfälliga svarsgrupper

  Vid vissa tillfällen, som vid marknadskampanjer eller lanseringar av nya produkter, är det smart att skapa en tillfällig svarsgrupp. Det går enkelt i Easy och förenklar både för dig och dina kollegor samtidigt som det ger dina kunder snabbare och bättre service.

  En tjänst som följer företagets behov

  Vår företagsväxel är superenkel och flexibel. När det behövs justerar du enkelt funktionerna direkt i vårt smidiga användargränssnitt. Och du kan göra ändringarna själv, utan hjälp utifrån.

   

  Byta operatör eller lägga till en ny? Inga problem.

  För oss är det självklart att växel och operatör ska fungera tillsammans utan att vara beroende av varandra. Easy är helt operatörsoberoende vilket gör att du slipper byta växel vid ett operatörsbyte, du lägger bara till den nya operatören.

  Mängder med smarta integrationer

  Även om vi tycker att vår växel står sig bra på egen hand, så vet vi att den växer ytterligare tillsammans med andra. Easy har därför mängder av smarta integrationer med allt ifrån kundvårdsprogram och ärendehanteringssystem till externa mjukvaror och appar. Vill du veta mer om våra olika integrationer? Klicka här.

  Företagets säkerhet i första rummet

  Vi tar säkerhet på störst allvar – du ska känna sig helt trygg och inte behöva oroa dig över eventuella missöden när du väljer en telefonilösning för ditt företag. Easy använder sig av den senaste tekniken, för att undvika intrång i företagets växel. Vi utvecklar också hela tiden säkerheten i samarbete med våra leverantörer och samarbetspartners.

   

  Använd Easy Teams för att samarbeta effektivt i företaget

  Idag är det viktigt att kunna arbeta oberoende av var man befinner sig. Easy Teams förenklar detta genom att samla företagets kommunikation på ett och samma ställe. Easy Teams är en kraftfull plattform som samlar chatt, samtal, telefon- och videokonferenser, delning av dokument och uppgiftshantering.

  Nyfiken? Kontakta oss!