Easy Portal | Easy Teams

  Easy Portal för administratörer

  För att underlätta administrationen av er telefoni i Easy Teams, har vi skapat en smart och användarvänlig administratörsportal som finns i Easy Teams mobilapp. I er portal, som alltid ingår i ert abonnemang, sköter ni enkelt inställningar, håller koll på era abonnemang och hanterar användare. Tillsammans med vår snabba support, håller portalen nere era ledtider och förenklar för dig som kund.

  easyteams-bollar

  Administrera växeln och hantera abonnemang

  Easy Portal är utvecklat för att ge administratörer bättre kontroll över företagets telefonilösningar. Genom ett användarvänligt gränssnitt får ni god överblick över allt som rör företagets telefoni. Ni kan också enkelt hantera era olika abonnemang och växelns olika funktioner.

  Branschledande support, ett klick bort

  Självklart har den som administrerar Easy Teams även tillgång till vår fantastiska support! I kombination med portalen kommer ni att snabbt kunna göra nödvändiga ändringar och tillägg.

  Administrera Easy Teams, var du än befinner dig

  Vårt gränssnitt är framtaget för att fungera lika bra på kontoret som ute på fältet. Därför går det att göra precis samma saker på mobilen som på datorn: gör beställningar, håll koll på leveranser och få överblick över fakturering och ekonomi. Portalen uppdateras dessutom löpande med nya funktioner och förbättringar.

   

  Få översikt & håll koll

  Easy Portal innehåller all historik över ert företags telefoni vilket gör det enkelt att följa upp och hålla koll. Du kan till exempel enkelt se om dina kollegor har slutfört en planerad uppgift och slippa dubbelarbete. Ni bestämmer själva vem eller vilka på företaget som ska ha tillgång till portalen.