Easy Wallboard | Easy Teams

Easy Wallboard

Easy Wallboard ger dig visuell överblick över aktiviteten i företagets olika svarsgrupper. Du kan enkelt se om grupper är överbelastade och behöver fler deltagare. Wallboards historiska data ger dig dessutom ett fantastiskt verktyg för resursplanering av era svarsgrupper!

easyteams-bollar

Smidig, visuell överblick över svarsgrupperna

Med Easy Wallboard får du och dina kollegor en tydlig och visuell översikt över aktiviteten i era svarsgrupper. Ni kan snabbt och enkelt se hur företagets olika svarsgrupper presterar och om någon av grupperna är överbelastade. Ni ser bland annat hur många som är inloggade, hur många som är i kö och hur många missade samtal företaget har.

Se både realtidsdata och historik

I Easy Wallboard har du hela tiden tillgång till den senaste statistiken som uppdateras varje minut. Du kan också enkelt se hur respektive svarsgrupp har presterat det senaste dygnet. Om du behöver mer utförlig statistik för aktiviteten i de olika grupperna finns även tjänsten rapport & statistik.

Använd Easy Teams kostnadsfritt!

Vid det här laget har nog ingen missat coronaviruset (Covid-19) och hur det påverkat vårt samhälle. För att ge företag rätt förutsättningar till bra videomöten och internkommunikation erbjuder vi er Easy Teams helt kostnadsfritt fram till den 1/7

Klicka här för att skaffa Easy Teams