Svarsgrupper | Easy Teams

Svarsgrupper

Måste svarsgrupper vara krångliga att sköta? Det tycker inte vi. Därför har vi ”Easyfierat” svarsgrupper så att de passar alla typer av organisationer, utan att bli komplexa och svårarbetade.

svarsgrupper-easy-teams

Svarsgrupper, the Easy way

Våra svarsgrupper täcker behoven för alltifrån callcenters, säljbolag, supportorganisationer, trafikledning, kundtjänster och butiker. Det finns helt enkelt en smidig lösning för både stora bolag med hög belastning och mindre verksamheter som vill hantera inkommande samtal på ett professionellt, personligt vis.

Tillfälliga svarsgrupper

Ibland är en tillfällig svarsgrupp riktigt smart. Som vid en produktlansering eller annan aktivitet som kan leda till specifika frågor från kunder och andra.  Skapa en tillfällig svarsgrupp direkt i Easy Teams, så förenklar du både för företaget och ger inringaren bättre service. Ni kan dessutom skräddarsy svarsgrupperna precis efter era behov – och det kräver ingen förkunskap. Du administrerar svarsgrupperna lika enkelt via mobiltelefon som på surfplatta eller dator.

Använd Easy Teams kostnadsfritt!

Vid det här laget har nog ingen missat coronaviruset (Covid-19) och hur det påverkat vårt samhälle. För att ge företag rätt förutsättningar till bra videomöten och internkommunikation erbjuder vi er Easy Teams helt kostnadsfritt fram till den 1/7

Klicka här för att skaffa Easy Teams