VoIP (Voice over IP) | Easy Teams

VoIP (Voice over IP)

Med VoIP använder du enkelt alla växelfunktioner som du är van vid, även om du inte har täckning eller om du befinner dig i ett land med dyr samtalstaxa. Ring, ha telefon- eller videokonferenser och ring videosamtal. VoIP är fullt integrerad i växeln, vilket innebär att du inte missar några tjänster när du använder den.

easyteams-bollar

Ha med hela växeln, i fickan

Tack vare vår mobilapp har du alltid hela växeln i fickan med full funktionalitet. Så länge appen har tillgång till internet kommer du vara tillgänglig, precis som vanligt. Det innebär att om du är utomlands, eller har dålig täckning, så räcker det med att du är ansluten till wifi för att ha full funktionalitet.

Bring your own device

Ni kan också använda Mobile VoIP på mobilnummer som inte är integrerade i er växel. Detta innebär att företaget till exempel kan implementera Bring Your Own Device utan att offra funktionalitet. Prata med oss, så berättar vi mer!

Använd Easy Teams kostnadsfritt!

Vid det här laget har nog ingen missat coronaviruset (Covid-19) och hur det påverkat vårt samhälle. För att ge företag rätt förutsättningar till bra videomöten och internkommunikation erbjuder vi er Easy Teams helt kostnadsfritt fram till den 1/7

Klicka här för att skaffa Easy Teams