Office365 | Easy Teams

Office365

Microsoft Office 365 är en komplett kontorssvit i molnet. Det tillhandahåller alla program som företag behöver så som Excel, Outlook, Word, SharePoint och mer. Integrationen mellan Office 365 och Easy Teams underlättar arbetet för hela bolaget.

easyteams-allintegration_0003_office-365-logo

Om integrationen:

  • Kontakter: Skapa, redigera och radera kontakter direkt i Easy Teams. Se till att din kontaktlista alltid är uppdaterad med den senaste informationen.
  • Mail: Hantera mailen snabbt och enkelt i Easy Teams. Svara, radera eller dela mailet direkt i en chattkanal för att föra konversationen vidare där. Fullfjädrad Epostklient.
  • Kalender: Synkronisera din kalender automatiskt med din Easy Teams för att låta ditt team veta när du är på ett möte, utanför kontoret eller arbetar hemifrån. Svara direkt på inbjudningar till evenemang och få ett meddelande när ett evenemang snart börjar. Uppdateras när informationen om ett evenemang ändras och ändra ditt svar vid behov.
Använd Easy Teams kostnadsfritt!

Vid det här laget har nog ingen missat coronaviruset (Covid-19) och hur det påverkat vårt samhälle. För att ge företag rätt förutsättningar till bra videomöten och internkommunikation erbjuder vi er Easy Teams helt kostnadsfritt fram till den 1/7

Klicka här för att skaffa Easy Teams