Svarsservice | Easy Teams

  Svarsservice

  Med vår svarsservice missar du aldrig några samtal. Våra professionella handläggare ser till era kunder alltid får ett snabbt och personligt bemötande när du och dina kollegor inte kan svara.

  easyteams-allintegration_0006_svarsservice

  Missa inte ett samtal

  Om ni inte finns tillgängliga för att ta emot samtal kan ni enkelt koppla på vår professionella svarsservice. Ni kan sedan återkoppla till kunden vid ett tillfälle som passar er och er kund. Svarsservice kan hjälpa er med alltifrån telefonpassning till helt outsourcad växel och flexibel kundservice.

  Telefonpassning

  När ni inte har möjlighet att svara, sitter i ett möte eller har hög belastning på inkommande samtal tar vi emot samtalen. Vi meddelar er enkelt via e-post eller sms. Era kunder får på det sättet alltid någon att prata med istället för att hamna i en röstbrevlåda eller i telefonkö.

  Växeltjänst

  Om ni önskar kan ni outsourca hela växeln till oss. Vi kan dessutom koppla ihop växeln med den svarsservice som ni önskar använda er av. Det innebär att en professionell operatör svarar, tar meddelande och kopplar samtal. Precis som om de sitter i era lokaler, och med full inblick i ert hänvisningssystem.

  • Ta vara på alla inkommande samtal
  • Information i realtid
  • En komplett telefonisttjänst

     Kundservice vid belastningstoppar

  Ni kan också outsourca mer än bara samtalen. Genom kundservice-tjänsten blir svarsservice er förlängda arm och ger specifik information om produkter tjänster eller annan kundinformation. Tjänsten lämpar sig extra väl om ni har säsongbaserad hög belastning. Med vår tjänst kan ni enkelt växa och krympa med både telefonisttjänsten och kundservice.

   

  Easy har dessutom full integration mot:

  • Kalix Tele24
  • Responda
  • Telecenter

  Ladda ner produktblad här.