IP-telefoni för företag | Easy Teams - kostnadseffektivt utan bindningstider

  IP-telefoni för företag

  Chatt, video, samarbete och IP-telefoni – allt i samma plattform.

  Gör som 10 000 andra företag – Ring med Easy Teams!

  Laddad med smarta funktioner

  • Created with Sketch. Chatt
  • Created with Sketch. Molnväxel
  • Created with Sketch. IP-telefoni
  • Created with Sketch. Videomöten
  • Created with Sketch. Dokumentdelning
  • Created with Sketch. Enkätundersökningar
  videokonferens-telemmote-easy-teams__

  IP-telefoni för företag en integrerad del av Easy Teams

  IP telefoni för företag har genomgått stora förändringar. Inte minst ljudkvalitén och alla smarta möjligheter som IP telefoni erbjuder har gjort att många företag väljer IP-telefoni som telefonilösning. Easy Telefonis plattform kombinerar IP telefoni och mobiltelefoni med avancerade växelfunktioner och smarta samarbetsfunktioner.

  desktop

  Varför ska företag använda IP-telefon?

  IP-telefoni har många fördelar jämfört med en traditionell lösning. Det går enkelt att integrera telefonin med företagets övriga IT-system och man kan följa upp statistik och funktionalitet. Vår tjänst är dessutom helt molnbaserad, vilket innebär att företagets telefoni alltid är uppdaterad och säker. Men det finns många fler anledningar till varför du ska välja IP-telefoni till just din organisation.

  Branschens bästa support

  Vi är stolta över att ha branschens bästa och snabbaste support som dessutom är kostnadsfri för våra kunder.

  Få krispigt HD-ljud

  Med vår IP-telefoni får du och dina kollegor inte bara mängder med nya funktioner. Ni får också en riktigt bra ljudupplevelse i era samtal.

  97 % stannar

  Våra kunder är nöjda och stannar länge. Endast 3% väljer att lämna oss. Gör som 10 000 andra företag – Ring med Easy Teams!

   

  Håll koll på kostnaderna

  IP-telefoni för företag är värdefullt speciellt om man har kontor i andra länder. Den vanligaste lösningen brukar vara att maila till varandra vilket ofta blir opraktiskt eller väldigt dyrt om man väljer att ringa. Genom att ringa via softphone eller i appen (via wifi) på kontoren, eller i utlandet, kostar de interna samtalen ingenting. De företag vi har hjälpt har blivit effektivare, mer samspelta och de har fått en mer kostnadseffektiv lösning.

  Se kollegornas status i realtid

  Med hjälp av det grafiska hänvisningssystemet kan man se sina kollegors status, om de är tillgängliga, i möte eller pratar i telefon etc. Chatta med kollegor. Detta tack vare Easy Telefoni och ip-telefoni för företag.

   

  Onboarding ingår

  Oroa dig inte, att byta till Easy Teams är enkelt. Vår onboarding-process hjälper dig och era användare att komma igång på ett enkelt och pedagogiskt sätt.

  Nyfiken? Kontakta oss!