IP-telefoni för företag | Easy Teams
IP-telefoni för företag, en integrerad del av Easy Teams

IP-telefoni för företag

IP telefoni för företag har genomgått stora förändringar. Inte minst ljudkvalitén och alla smarta möjligheter som IP telefoni erbjuder har gjort att många företag väljer IP-telefoni som telefonilösning. Easy Telefonis plattform kombinerar IP telefoni och mobiltelefoni med avancerade växelfunktioner och smarta samarbetsfunktioner.

Lär dig mer om Easy Teams, prata med oss!

  easyteams-tre-mobilabonnemang-for-foretag

  Varför ska företag använda IP-telefon?

  IP-telefoni har många fördelar jämfört med en traditionell lösning. Det går enkelt att integrera telefonin med företagets övriga IT-system och man kan följa upp statistik och funktionalitet. Vår tjänst är dessutom helt molnbaserad, vilket innebär att företagets telefoni alltid är uppdaterad och säker. Men det finns många fler anledningar till varför du ska välja IP-telefoni till just din organisation.

  Håll koll på kostnaderna

  IP-telefoni för företag är värdefullt speciellt om man har kontor i andra länder. Den vanligaste lösningen brukar vara att maila till varandra vilket ofta blir opraktiskt eller väldigt dyrt om man väljer att ringa. Genom att ringa via softphone eller i appen (via wifi) på kontoren, eller i utlandet, kostar de interna samtalen ingenting. De företag vi har hjälpt har blivit effektivare, mer samspelta och de har fått en mer kostnadseffektiv lösning.

  Se kollegornas status i realtid

  Med hjälp av det grafiska hänvisningssystemet kan man se sina kollegors status, om de är tillgängliga, i möte eller pratar i telefon etc. Chatta med kollegor. Detta tack vare Easy Telefoni och ip-telefoni för företag.

  Få krispigt HD-ljud

  Med vår IP-telefoni får du och dina kollegor inte bara mängder med nya funktioner. Ni får också en riktigt bra ljudupplevelse i era samtal.

  Integrera och arbeta effektivt

  Att sköta företagets telefoni digitalt innebär många fördelar. Med Easy får du även marknadens bredaste utbud av integrationer och smarta tilläggstjänster som gör arbetsdagen mer effektiv.

  Telefon: 010-209 65 00
  Support: 0774-400 600

  Hänvisning och linjestatus i realtid

  Se dina kollegors hänvisning och linjestatus i realtid. Med hjälp av det grafiska hänvisningssystemet kan ni se om era kollegor är tillgängliga, i möte eller pratar i telefon etc. På så vis så ser ni snabbt och enkelt vilka som kan ta emot samtal och vem som är upptagen.

  Ljud i HD-kvalitet

  Upplev ett fantastiskt, brusfritt ljud utan avbrott och hack eller dålig ljudkvalité. Med Easy Telefoni kommer ni att ha Kristallklart HD-ljud i alla samtal.

  Koppla samtal

  Med Easy Telefonis Softphone är det super enkelt att koppla samtal. Det räcker att ni drar det pågående samtalet och släpper det på kollegan som ni vi koppla till. Ni ser även om era kollegor är upptagna i samtal eller inte innan ni kopplar samtalet.

  Chatt

  Chatta med en eller flera kollegor! Om du vill, kan du lägga till fler deltagare i en chatt efterhand. Chatten har dessutom inbyggd historik och alla chattar lagras upp till en månad, tryggt och säkert. När ni skapar en ny chatt har ni möjligheten att skapa Att Göra-listor och samarbeta med filerna som delas i chatten. Alla deltagare har tillgång till de filer och dokument som delas ut.

  Ring direkt

  Clicktocall öppnar upp möjligheten att ni kan ringa direkt från ert CRM program eller från webbsidor genom att klicka på numret. Enklare än så blir det inte!

  Nummervisning

  Du väljer själv vilket nummer som ska visas vid utgående samtal. Företaget kan till exempel visa ert växelnumret, supportnumret, direktnummer eller mobilnummer. Det går även att schemalägga nummervisningen så att ni visar ett önskat nummer efter ett visst klockslag.

  Ta med din telefon överallt

  Vår softphone är anpassad för dagens verksamheter. Oavsett om du jobbar hemma, utomlands eller på kontoret så kommer ni att ha full koll på era kollegor och växeln genom vår mobilapp och softphone.

  Koppling till Outlook och CRM-system

  Vår telefonilösning är digital. Det gör att du enkelt, med hjälp av våra smarta integrationer, kan koppla ihop den med Outlook och annan mjukvara.

  Ring till hela världen

  Är ni utspridda över flera kontor runt om i världen? Så länge alla finns i Easy Telefoni kommer samtalet att betraktas som ett lokalt samtal när ni ringer till deras Softphone eller fasta telefon.

  Boka en personlig demo!

  Fyll i dina kontaktuppgifter här så bokar vi en genomgång av Easy Teams på en tid som fungerar för dig. Vi hörs!