Kostnadseffektiv IP-växel för företag | Easy Teams - enkel, säker & modern

  IP-växel för företag

  Chatt, video, samarbete och IP-växel – allt i samma plattform.

  Gör som 10 000 andra företag – Ring med Easy Teams!

  Laddad med smarta funktioner

  • Created with Sketch. Chatt
  • Created with Sketch. IP-växel
  • Created with Sketch. Samarbete
  • Created with Sketch. Videomöten
  • Created with Sketch. Dokumentdelning
  • Created with Sketch. Enkätundersökningar
  videokonferens-telemmote-easy-teams__

  IP-växel, helt integrerad i Easy Teams!

  IP-växlar och IP-telefoni används av allt fler företag. De är både mer prisvärda och har fler smarta funktioner än traditionella växlar. Därför har IP-telefoni och IP-växlar, eller IP-Centrex, blivit de växelsystem som alltfler företag går över till. Vår IP-växel innebär att företagets telefoni integreras med företagets datanätverk. Kontakta oss så berättar vi mer om våra lösningar för IP-telefoni!

  Nås alltid på ditt lokala fasta nummer

  En annan fördel med att använda vår IP-växel är att du alltid kan nås på ditt vanliga fastnätsnummer, som du har i Sverige. Befinner du dig utomlands och sitter uppkopplad mot nätet kan man ringa ditt vanliga svenska nummer och betrakta samtalet som ett inrikessamtal. Detta är något som är väldigt användbart och ekonomiskt med företag som har kontor utomlands.

  Koppla på alla dina enheter

  Ni kan även ha IP-växelanknytning i mobilen. Det finns inga begränsningar på vilka enheter du kan använda dig utav så länge du har tillgång till internet detta är något som IP-växel som möjliggör. Andra funktioner som gör vardagen lättare för många företag är Click to call. Genom att klicka på ett nummer i ett mail eller på en hemsida så ringer Easy Soft upp numret direkt utan att ni behöver mata in det.

   

  Gör ändringar i realtid

  Med Easy Teams gör du alla ändringar i företaget IP- växel i realtid. Du kan enkelt administrera företagets användare i webbgränssnittet och till exempel lägga till och ta bort användare. I och med att det görs via webbgränssnittet kan ni logga från dator, mobil eller surfplatta!

  Ring till förmånliga priser i hela världen

  Genom Easy Telefonis IP-växel kan man enkelt ringa till alla i företaget oavsett vart i världen man befinner sig. Detta nöje går att nyttja för väldigt låga priser, i vissa fall kostar det ingenting dvs. 0 kr. (Inom företaget ringer man alltid för 0 kr när du använder Easy Telefoni).

  Marknadens bästa support

  Vi är stolta över att ha branschens bästa och snabbaste support som dessutom är kostnadsfri för våra kunder.

   

  97 % stannar hos oss

  Våra kunder är nöjda och stannar länge. Endast 3% väljer att lämna oss. Gör som 10 000 andra företag – Ring med Easy Teams!

  Nyfiken? Kontakta oss!