IP-växel för företag | Easy Teams
IP-växel, helt integrerad i Easy Teams!

IP-växel för företag

IP-växlar och IP-telefoni används av allt fler företag. De är både mer prisvärda och har fler smarta funktioner än traditionella växlar. Därför har IP-telefoni och IP-växlar, eller IP-Centrex, blivit de växelsystem som alltfler företag går över till. Vår IP-växel innebär att företagets telefoni integreras med företagets datanätverk. Kontakta oss så berättar vi mer om våra lösningar för IP-telefoni!

Lär dig mer om vår IP-växel, prata med oss!

  Nås alltid på ditt lokala fasta nummer

  En annan fördel med att använda vår IP-växel är att du alltid kan nås på ditt vanliga fastnätsnummer, som du har i Sverige. Befinner du dig utomlands och sitter uppkopplad mot nätet kan man ringa ditt vanliga svenska nummer och betrakta samtalet som ett inrikessamtal. Detta är något som är väldigt användbart och ekonomiskt med företag som har kontor utomlands.

  Koppla på alla dina enheter

  Ni kan även ha IP-växelanknytning i mobilen. Det finns inga begränsningar på vilka enheter du kan använda dig utav så länge du har tillgång till internet detta är något som IP-växel som möjliggör. Andra funktioner som gör vardagen lättare för många företag är Click to call. Genom att klicka på ett nummer i ett mail eller på en hemsida så ringer Easy Soft upp numret direkt utan att ni behöver mata in det.

  Gör ändringar i realtid

  Med Easy Teams gör du alla ändringar i företaget IP- växel i realtid. Du kan enkelt administrera företagets användare i webbgränssnittet och till exempel lägga till och ta bort användare. I och med att det görs via webbgränssnittet kan ni logga från dator, mobil eller surfplatta!

  Ring till förmånliga priser i hela världen

  Genom Easy Telefonis IP-växel kan man enkelt ringa till alla i företaget oavsett vart i världen man befinner sig. Detta nöje går att nyttja för väldigt låga priser, i vissa fall kostar det ingenting dvs. 0 kr. (Inom företaget ringer man alltid för 0 kr när du använder Easy Telefoni).

  Telefon: 010-209 65 00
  Support: 0774-400 600
  easyteams-tre-mobilabonnemang-for-foretag

  Inbyggd chatt

  Chatta med en eller flera kollegor! Om du vill, kan du lägga till fler deltagare i en chatt efterhand. Chatten har dessutom inbyggd historik och alla chattar lagras upp till en månad, tryggt och säkert. När ni skapar en ny chatt har ni möjligheten att skapa Att Göra-listor och samarbeta med filerna som delas i chatten. Alla deltagare har tillgång till de filer och dokument som delas ut.

  Koppla samtal

  Med Easy Telefonis Softphone är det super enkelt att koppla samtal. Det räcker att ni drar det pågående samtalet och släpper det på kollegan som ni vi koppla till. Ni ser även om era kollegor är upptagna i samtal eller inte innan ni kopplar samtalet.

  Nummervisning

  Ni väljer själva vilket nummer ni visar utåt. Ni kan visa ert växelnummer, supportnummer, direktnummer eller mobilnummer, det bestämmer ni själva. Vi kan även lägga in så ni alltid visar ut ert mobilnummer från mobilen, ringer ni ifrån er softphone eller fasta telefon så visar ni ut ert direktnummer. Det går även att schemalägga nummervisningen så att ni visar ut önskat nummer efter ett visst klockslag.

  Ta med dig din telefon överallt

  Vår softphone är anpassad för dagens verksamheter. Oavsett om du jobbar hemma, utomlands eller på kontoret så kommer ni att ha full koll på era kollegor och växeln genom vår mobilapp och softphone.

  Integrationer

  Vi har öppna API:er vilket innebär ni kan integrera ert CRM-, kundvårdssystem eller faktura system mot Easy Teams. Vi har redan integrationer mot de populära systemen som tex Outlook, Office 365 mfl.

  Hänvisningar och linjestatus i realtid

  Genom vårt grafiska hänvisningssystem kommer ni snabbt och enkelt kunna se om era kollegor är tillgängliga, semester eller är i samtal. Allt information uppdateras i realtid vilket underlättar vardagen för er.

  Vidarekopplingar

  Ska ni iväg på semester och vill slippa en överfull röstbrevlåda när ni är tillbaka? Då kan ni snabbt och enkelt vidarekoppla er anknytning till en kollega eller till växeln med hjälp av en aktivitetsstyrd hänvisning. Ställ in hänvisningen ”Semester” så kopplas samtalen till växeln. Ni kan själva ändra detta ni vill.

  Svarsgrupper

  I Mobila växeln så finns det olika typer av svarsgrupper. Svarsgrupper är en smidig lösning för de organisationer som har många inkommande samtal där man behöver fler verktyg för att hantera samtalen till de kunder som inte har lika stor belastning men ska kunna svara snabbt och effektivt.

  Egendefinierade svarsgrupper

  Du har också möjligheten att sätta upp egendefinierade kömeddelanden med kömusik och automatisk återuppringning om inringaren inte har möjligheten att vänta kvar i kön. Vi kan definiera ringslingor efter kunskap eller så kan ni ha en förutbestämd slinga. Det går även att distribuera samtalen efter vilken person som har varit ledig längst. Våra svarsgrupper täcker behoven från de största bolagen med väldigt hög belastning till det mindre bolaget som ska hantera inkommande samtalen på ett professionellt sätt.

  Ring direkt från ert CRM eller direkt från webbsidor

  Clicktocall öppnar upp möjligheten att ni kan ringa direkt från ert CRM program eller från webbsidor genom att klicka på numret. Enklare än så blir det inte!

  Ring kollegor över hela världen för samma taxa.

  Är ni utspridda över flera kontor runt om i världen? Så länge alla finns i Easy Teams så kommer samtalet att betraktas som ett lokalt samtal när ni ringer till deras Softphone eller fasta telefon.

  Boka en personlig demo!

  Fyll i dina kontaktuppgifter här så bokar vi en genomgång av Easy Teams på en tid som fungerar för dig. Vi hörs!