Kostnadsfria möten via Easy Teams | Easy Teams

Kostnadsfria möten via Easy Teams

Vid det här laget har nog ingen missat coronaviruset (Covid-19) och hur det påverkat vårt samhälle. Många gör det de kan genom att beordra anställa att jobba hemifrån och förbjuda fysiska möten för att minska spridningen av viruset. För oss är det viktigt att göra det vi kan. Därför erbjuder vi företag, oavsett storlek, möjligheten att använda Easy Teams helt kostnadsfritt under en period framöver.

 

Konsten att jobba hemifrån

För visst är det så, att jobba hemifrån är inget nytt utan något vi gjort länge. Men bara för att ”vi” gjort det länge betyder det inte att vi alltid haft eller har rätt verktyg för att få ut så mycket av arbetsdagen som möjligt. För poängen med att jobba hemma är ju inte att jobba mindre, utan att jobba precis som om du vore på jobbet.

Så nu vill vi se till att du har rätt verktyg för att lyckas med att jobba hemifrån. Genom att kostnadsfritt få tillgång till Easy Teams och dess funktioner kommer du enkelt hålla videomöten, dela skärm och chatta med dina kollegor. Att känna samvaron trots det geografiska avståndet är viktigt och med Easy Teams är det precis vad som sker.

Vill ditt företag använda Easy Teams kostnadsfritt? Klicka här

Tips för lyckade videomöten

  • Kontrollera tekniken först, fungerar din kamera? Är ditt headset kopplat mot datorn? När du väl ansluter till mötet, undvik klassikern ”Hör ni mig?”
  • Ha kameran igång, för att få en mer genuin känsla rekommenderar vi alltid att ni ska se varandra. Just för detta lika gärna skulle kunna varit ett möte face to face
  • Välkomna alla
  • Stäng av mikrofonerna! Är ni många i mötet är mute-funktionen A och 0 för att skapa ett trivsamt videomöte
  • Glöm inte bort att kameran är på. Börjar du fippla med telefonen märks det troligtvis. Eftersom du inte gör det i ett vanligt möte ska du inte göra det här

Vill du veta mer om vår smarta telefonväxel?

Lämna din e-post nedan så kontaktar vi dig inom en arbetsdag.


Skriven av

Filip Flink

Eller Felipe, hans spanska alter ego. Båda Filip och Felipe är sociala och utåt. Den ena pratar taxi-spanska medan den andra pratar i en spansk taxi.