Kundbild: Geberit Group AB | Easy Teams

  Kundbild: Geberit Group AB

  Geberit svarar på flera hundra samtal varje dag vilket ställer högra krav på deras telefonilösning. Det kan vara stora grossister så som Dahl och Ahlsell eller en fristående rörmokare som ringer in och behöver monteringsanvisningar eller för att lägga en beställning.

  Man skulle kunna säga att för som många andra är telefonin kritisk.

  Vi har pratat med Ingemar Svensson, Support Engineer, IFÖ/Geberit om vårt samarbete.

  Foto: Geberit Group

  Vilka är Geberit?

  Geberit Group är en av Europas största aktörer inom sanitetsprodukter, kanske mest känt för oss svenskar är IFÖ som bland annat tillverkar toalettstolar, handfat och duschväggar.

  För Geberit har hållbarheten alltid varit viktig och det utgör en stor delas av deras identitet. Miljövänliga, resursbesparande och hållbara produkter, produktionsprocesser som minimerar vatten- och energiförbrukning och rent dricksvatten har varit viktiga ämnen för Geberit under många år.

  Hos oss är de nästan 300 användare i tjänsten.

  Knyta samman avdelningar och få en enkel överblick

   När det var dags för en upphandling var målet att knyta samman avdelningarna och få en enklare överblick mellan avdelningarna, alltifrån att koppla samtal, ta ut statistik och leverera förstklassig kundservice var viktigt.

  När det var dags för upphandling tog Geberit hjälp av en konsult som agerade bollplank och såg till att ingenting missades. Högst upp på listan var en snabb och pålitlig kundservice från den blivande leverantören. Upphandlingen hade representanter från olika avdelningar för att inte missa något.

  Det klickade direkt

  – Från start fick vi en bra bild av Easy Telefoni och man märkte att de var engagerade, kunniga och proaktiva säger Ingemar.

  De bestämde sig för en lösning via Easy Telefoni kombinerat med ett Contact center.

  Foto: Geberit Group

  En fungerande telefonilösning

  Det allra viktigaste var såklart att ha en fungerade telefoni-lösning, i första hand customer service-avdelningen som har ett högt tryck.

  – Tidigare fanns det problem som var svåra att lösa med tidigare leverantör vilket blir ett problem när en order på 1000 toalettstolar är på andra sidan samtalet. Men med Easy Telefoni kändes det rätt från start, viljan fanns där och från dag ett var de hjälpsamma. Det var avgörande, säger Ingemar.

  Använder ogärna klyschor MEN…

  Ingemar säger att han ogärna använder klyschor men trots detta kan han inte hålla sig

  Tid är pengar

  – Supporten är tillfredställande och hjälper oss snabbt och effektivt när vi har några problem vi inte kan lösa själva. Utöver det är tillgängligheten och upptiden högre samt att vi nu lättare kan få ut statistiken vi vill åt.

  För Geberit är det alltid viktigt att blicka framåt, då de tillsammans med oss redan kollar på framtida lösningar.

  – Easy Telefoni är innovativa och proaktiva, det finns en vilja att hela tiden gå framåt och inte enbart förvalta. Vi driver varandra mot en framtida lösning som ytterligare kan hjälpa oss i arbetet avslutar Ingemar.

  Vill du veta mer om vår smarta telefonväxel?

  Lämna din e-post nedan så kontaktar vi dig inom en arbetsdag.


   Skriven av

   Filip Flink

   Självutnämnd digitalvetare som ser trender innan trenden själv ser det. Har även en förmåga att överdriva saker. Fast bara ibland.