Kundbild: Svenska kyrkan, Ronneby pastorat | Easy Teams

  Kundbild: Svenska kyrkan, Ronneby pastorat

  Med cirka 5.7 miljoner medlemmar, 13 stift och 1316 församlingar är Svenska kyrkan Sveriges största kristna trossamfund och deras organisationer rymmer en mångfald av verksamheter och möten, både i Sverige och utomlands.

  Vi har pratat med Magnus Arvidsson, Kontaktperson IT. Dataskyddsombud på Ronneby pastorat.

  Behovet av förändring

  För Ronnby pastorat var servicen och möjligheterna att själva kunna administrera kommunikationstjänsten viktig och det var en av anledningarna till att de valde att byta till Easy Teams.

  Nu kan de via självservicen direkt i appen administrera allt som rör deras kommunikation på en och samma plats.

  En modernare lösning

  För att framtidssäkra telefonin, de digitala mötena och chattandet var det viktigt med en tjänst som låg rätt i tiden, var modern och flexibel.

  Valet föll på Easy Teams av just de anledningarna. Chatten har varit en hit och funktioner som att dela mejl och bilder uppskattas extra.

  Som ett led i digitaliseringsresan var det viktigt att känna att produkten var levande, utvecklas och förbättras hela tiden.

  Jämfört med många andra leverantörer så finns möjligheten att få in våra önskemål vilket kan hjälpa oss och andra kunder”

  Foto: Carla Karlsson

  En app. En upplevelse.

  Easy Teams är här, där och lite överallt. Appen är där du behöver den, när du behöver den. Att flytta ett samtal mellan enheter görs lekande lätt och allt du gör i datorn kan du lika enkelt göra i mobilen. Du kan till exempel starta ett samtal i mobilen, växla till en konferens för att sedan plocka upp den i datorn.

  Att kunna växla mellan klienter var något som föll Magnus och kollegor i smaken då de kan använda Easy Teams via datorn, mobilen, surfplattan och webbläsaren.

  Jag gillar möjligheten att enkelt kunna växla enhet

  ”Mejl sparar vi till externa kontakter”

  För Ronneby pastorat har internkommunikationen förbättrats och chatten har ersatt interna mejl vilket lett till snabbare besked och en ökad tillgänglighet samtidigt som de sänkte de totala kostnaderna.

  Vill du veta mer om Easy Teams eller prova det kostnadsfritt? Tveka inte att höra av dig!

  Vill du veta mer om vår smarta telefonväxel?

  Lämna din e-post nedan så kontaktar vi dig inom en arbetsdag.


   Skriven av

   Filip Flink

   Självutnämnd digitalvetare som ser trender innan trenden själv ser det. Har även en förmåga att överdriva saker. Fast bara ibland.