Nyhet: linjestatus i videomöten – slipp telefonsamtal under dina videosamtal | Easy Teams

  Nyhet: linjestatus i videomöten – slipp telefonsamtal under dina videosamtal

  Har du någon gång blivit störd av att telefonen ringer mitt i ett videomöte? Kanske under din egen dragning om de senaste försäljningssiffrorna? We feel your pain. Men vet du vad? Med vår nya – och helt unika – lösning behöver du aldrig mer bli störd under dina videosamtal.

  Idag är videomöten nästan lika vanliga som telefonsamtal. Samtidigt lever de i olika universum. Telefonsamtalen går via din telefonilösning, medan videosamtalen sköts i en helt annan lösning, som Teams, Zoom eller Google Meet. De pratar helt enkelt inte med varandra.

  Därför har det inte gått att hänvisa dina telefonsamtal när du deltar i ett videosamtal.

  Förrän nu.

  Med vår nya – och unika – funktion för linjestatus till videosamtal blir du aldrig störd av telefonsamtal under ett videomöte igen.

  Du kan superenkelt:

  • sätta din status för fast- och mobiltelefoni samt videosamtal på ett ställe, med ett klick
  • visa att du är upptagen för kollegor, kunder eller receptionen även när du deltar i videomöten
  • automatiskt koppla vidare telefonsamtal till röstbrevlådan, växeln eller en kollega när du är deltar i ett videosamtal

  Smidigt?

  Enkelt?

  Easy!

  Relaterat inlägg

  10 beprövade sätt att maximera ditt fokus

  Telefoner som ringer, mejl som plingar till och behöver din uppmärksamhet eller en god vän som vill ses efter arbetet....

  Läs mer

  Vad innebär linjestatus för videosamtal?

  Att du kan visa linjestatus även för dina videosamtal har såklart många fördelar.

  1. Slipp störande samtal under videomöten
   Den största fördelen med att du kan sätta linjestatus för dina videosamtal är du slipper bli störd under dina videomöten. Du kan fokusera helt och hållet på mötet, utan störningsmoment.
  2. Visa alltid korrekt hänvisning
   En annan stor fördel med linjestatus för videomöten är att den som ringer dig får besked om att du är upptagen – och när du är tillbaka igen – precis som i en vanlig telefonväxel.
  3. Öka din och företagets produktivitet
   Med Easy Teams sätter du din linjestatus för telefonsamtal, videosamtal, videokonferenser och telefonkonferenser på samma sätt – och på samma ställe. Det är vi ensamma om! Det gör att du slipper ringa upp kollegor för att se om de är upptagna. Du ser det istället direkt i både kontaktlistan och chatten i Easy Teams.

  Relaterat inlägg

  9 smarta sätt att arbeta i Easy Teams

  Easy Teams är lite som företagets lägereld. Det är stället där man diskuterar, inspirerar och håller kontakt med varandra. Oavsett...

  Läs mer

  Måste jag aktivera linjestatus för att det ska funka?

  Om du använder Easy Teams behöver du inte göra något för att linjestatus ska fungera. Din status, eller hänvisning, förmedlas automatisk vid påringning. Linjestatusen syns dessutom för alla kollegor, oavsett om de använder Easy Teams via desktop-appen, mobilen eller webbgränssnittet.

  Prata med oss!

  Easy Teams är sprängfylld av funktioner och integration som gör din arbetsdag enklare, smidigare – och roligare! Vill du veta mer om hur Easy Teams kan underlätta din och dina kollegors arbetsdag? Prata med oss, så berättar vi mer!

  Relaterat inlägg

  Blir du trött av videokonferenser? Då är du inte ensam.

  Videokonferenser. Videomöten. Video, video, video.  Den här våren har varit lite speciell. Och, för många, ovanligt full av distansmöten och...

  Läs mer

  Vill du veta mer om vår smarta telefonväxel?

  Lämna din e-post nedan så kontaktar vi dig inom en arbetsdag.


   Skriven av

   Burhan Kesapli

   Denna karismatiska herre har ett sött smeknamn med många kalorier, Bullen. Bullen har en intensiv energiförbrukning under dagen och narkolepsi efter 21.30. Drömmer om att springa långt på höga höjder.