Mobil växel | Easy Teams
Mobil växel, en integrerad del i Easy Teams

Mobil växel - för ett mobilt arbetsliv

Att ha företagsväxeln i mobilen är idag en självklarhet för många verksamheter. Med vår Mobila Växel för företag får du och dina kollegor en användarvänlig växel som alltid är uppdaterad med de senaste funktionerna, till en fast månadskostnad. Ni får helt enkelt alla funktioner som en traditionell mobil växel har – och mycket mer. Dessutom är vår växel helt operatörsoberoende!

Lär dig mer om vår mobila växel, prata med oss!

Varför Easys mobila växel?

Fördelen med mobil växel från Easy är att du och dina kollegor alltid kan kommunicera ut era fastnätsnummer. Oavsett om någon ringer på ert fastnätsnummer eller ert mobilnummer så ser dina kollegor att ni är i samtal. Ni kan även ta emot SMS, direkt på ert fastnätsnummer. Med mobil växel har du alltid en fullfjädrad företagsväxel, med full funktionalitet, när du är på språng.

En framtidssäker, flexibel växel

Våra mobila växel är helt molnbaserad. Det innebär att ni enkelt kan lägga till, eller dra ifrån, funktionalitet om era behov ändras. Du kan också använda växeln för att ringa via datorn eller en fast telefon, alltid med samma fantastiska ljudkvalité. Genom att vår mobil växel är integrerad med Easy Teams får du en vinnande och supersmidig kombination med många, många möjligheter!

Marknadens mest kompetenta mobila växel?

IP-telefoni för företag erbjuder mycket mer funktionalitet än en vanlig traditionell växel. Med en mobil växel från oss på Easy får du en lösning som erbjuder mycket mer funktionalitet och smarta tillval än andra outsourcade telefonväxlar, som Telia Touchpoint, Telenor One och Tele2’s Allround.

Telefon: 010-209 65 00
Support: 0774-400 600
easyteams-tre-mobilabonnemang-for-foretag

Koppla samtal

Med mobilappen kommer kunna se om era kollegor är upptagna i samtal eller inte innan ni kopplar samtalet. Ni kan koppla samtalet direkt till en extern part eller kollega, ni kan även ringa upp personen ni ska koppla till för att informera om samtalet innan ni kopplar. Vår app är anpassad för både iPhone och Android.

Hänvisning och linjestatus i realtid

Se dina kollegors hänvisning och linjestatus i realtid. Med hjälp av det grafiska hänvisningssystemet kan ni se om era kollegor är tillgängliga, i möte eller pratar i telefon etc. På så vis så ser ni snabbt och enkelt vilka som kan ta emot samtal och vem som är upptagen.

Nummervisning

Ni väljer själva vilket nummer ni visar utåt. Ni kan visa ert växelnummer, supportnummer, direktnummer eller mobilnummer, det bestämmer ni själva. Vi kan även lägga in så ni alltid visar ut ert mobilnummer från mobilen, ringer ni ifrån er softphone eller fasta telefon så visar ni ut ert direktnummer. Det går även att schemalägga nummervisningen så att ni visar ut önskat nummer efter ett visst klockslag.

Telefonkonferenser

Det är väldigt enkelt att skapa telefonkonferenser i Easy Telefoni. I mobilappen har ni full kolla på kommande telefonkonferenser och ni kan skapa nya telefonkonferenser när ni är på språng. Bjud enkelt in externa och interna deltagare till konferensen.

Röstbrevlådan

Administrera röstbrevlådan direkt i mobilen. Har ni flera röstmeddelanden som ligger och väntar? Ni bestämmer själva vilket meddelande ni vill lyssna på och vilket ni vill radera. Detta gör ni direkt i den grafiska vyn i mobilappen.

Hänvisningar

Det är superenkelt att ändra sin hänvisning i den mobila växeln. Ni kan ändra er hänvisning via mobilen, surfplattan eller på datorn. Hänvisningar är bra att använda om du inte vill bli störd under ett möte, eller om du är iväg på en tjänsteresa. Ni kan även lägga in framtida hänvisningar, detta är väldigt smidigt om ni har återkommande möten. När mötet är slut ändras din hänvisning automatiskt tillbaka till ”tillgänglig”. Ni kan även lägga in detta på era kollegor så ingen blir störd under mötet.

Vidarekopplingar

Ska ni iväg på semester och vill slippa en överfull röstbrevlåda när ni är tillbaka? Då kan ni snabbt och enkelt vidarekoppla er anknytning till en kollega eller till växeln med hjälp av en aktivitetsstyrd hänvisning. Ställ in hänvisningen ”Semester” så kopplas samtalen till växeln. Ni kan själva ändra detta ni vill.

Svarsgrupper

I Mobila växeln så finns det olika typer av svarsgrupper. Svarsgrupper är en smidig lösning för de organisationer som har många inkommande samtal där man behöver fler verktyg för att hantera samtalen till de kunder som inte har lika stor belastning men ska kunna svara snabbt och effektivt.

Egendefinierade svarsgrupper

Du har också möjligheten att sätta upp egendefinierade kömeddelanden med kömusik och automatisk återuppringning om inringaren inte har möjligheten att vänta kvar i kön. Vi kan definiera ringslingor efter kunskap eller så kan ni ha en förutbestämd slinga. Det går även att distribuera samtalen efter vilken person som har varit ledig längst. Våra svarsgrupper täcker behoven från de största bolagen med väldigt hög belastning till det mindre bolaget som ska hantera inkommande samtalen på ett professionellt sätt.

Chatt

Chatta med en eller flera kollegor! Om du vill, kan du lägga till fler deltagare i en chatt efterhand. Chatten har dessutom inbyggd historik och alla chattar lagras upp till en månad, tryggt och säkert. När ni skapar en ny chatt har ni möjligheten att skapa Att Göra-listor och samarbeta med filerna som delas i chatten. Alla deltagare har tillgång till de filer och dokument som delas ut.

Framtida hänvisningar

Lägg till framtida hänvisningar på din och kollegornas anknytning. Har ni möte varje måndag klockan 08.00? Du kan enkelt lägga in en framtida hänvisning som automatiskt ändrar din status till Möte.

Boka en personlig demo!

Fyll i dina kontaktuppgifter här så bokar vi en genomgång av Easy Teams på en tid som fungerar för dig. Vi hörs!