Mobil växel | Easy Teams

  Mobil växel - för den mobila användaren

  Chatt, video, samarbete och mobil växel – allt i samma plattform.

  Gör som 10 000 andra företag – Ring med Easy Teams!

  Laddad med smarta funktioner

  • Created with Sketch. Chatt
  • Created with Sketch. Samarbete
  • Created with Sketch. Mobil växel
  • Created with Sketch. Videomöten
  • Created with Sketch. Dokumentdelning
  • Created with Sketch. Enkätundersökningar
  easyteams-operator-mobilabonnemang-for-foretag4

  Mobil växel, för det moderna företaget

  Easy Teams är en mobil växel fylld till bredden med smarta funktioner. Med vår Mobila växel för företag får ni en användarvänlig företagsväxel anpassad efter er versamhet. Alltid uppdaterad med den senaste tekniken till en fast månadskostnad.

  Med oss får ni alla funktioner en traditionell mobil växel har – och mycket där till. Dessutom är vi helt operatörsoberoende!

  En mobil växel. Är det Easy?

  Att använda en mobil växel från Easy Telefoni är just Easy. Du och dina kollegor får en mängd smarta funktioner i en applikation. För Easy Teams är inte bara en mobil växel eller ett samarbetsverktyg – Det är både och.

  I vår mobila växel chattar ni enkelt med varandra, tar emot samtal och kopplar dem vidare. Videomöten? Inga problem, du bjuder enkelt in deltagarna till möten och ni ansluter med ett knapptryck.

  Hur mobil är vår mobila växel?

  Poängen med en mobil växel är att allt ska kunna skötas från din telefon. Med en mobil växel från Easy Telefoni kan du hantera alltifrån mobilabonnemang till svarsgrupper – direkt i telefonen!

  I din ficka kommer du ha alla verktyg du behöver för att sköta er telefoni. Vår mobila växel är inte bara smart utan även enkel.

  En komplett mobil växel

  En mobil växel från oss är mer än ”bara” en växel. Den innehåller en uppsjö av smarta funktioner alla mobila växlar borde ha. Med Easy Teams kan du bl.a:

  • Chatta internt och externt
  • Ringa och ta emot samtal via den mobila växeln
  • Hålla videomöten & dela skräm
  • Administrera hela mobila växeln via telefonen
  Nyfiken? Kontakta oss!

  Svarsgrupper

  Med en mobil växel minimerar ni risken att tappa inkommande samtal. Oavsett belastning fungerar våra svarsgrupper till alltifrån callcenters, supportorganisationer, kundtjänst, butiker och kontor. De mulifunktionella svarsgrupperna från Easy Telefoni anpassar sig efter er verksamhet – inte tvärtom.

  En mobil växel kräver mobil administration därför kan ni administrera era svarsgrupper vart ni än befinner er. Ni kan, via mobilen, sätta upp nya svarsgrupper, administrera befintliga och skapa tillfälliga.

  Chatt

  En inbyggd chatt hjälper er att få snabb input från en eller flera kollegor. Du skapar enkelt olika kanaler för att chatta och dela filer. Med en mobil växel strömlinjeformar ni er kommunikation och minimerar mängden intern e-post.

  En mobil växel kräver ett enkelt gränssnitt därför kan du ha trådade konversationer om en fil, ett e-post- eller chattmeddelande. På så sätt hittar du snabbt det du behöver oavsett om du är på språng eller inte.

  Videkonferens

  Oavsett om det gäller möten, intervjuer eller utvecklingssamtal kan du via en mobil växel sköta alla typer av videokonferenser.

  Du ansluter enkelt med ett knapptryck och kan under pågående möte flytta konferensen mellan dina enheter. Vill du, kan du, via vår mobila växel dela din skärm för att presentera eller visualisera en idé.

  Externa deltagare ansluter lika lätt som internt. Det bästa av allt? Ingen klient behövs!

  Administration

  Ingen smart mobil växel saknar en smart mobil administration. Vi skapade Easy Portal för att underlätta er administration. I Easy Portal, kan du, hantera alltifrån svarsgrupper, abonnemang och användare. På så sätt har du alla verktyg som en modern mobil växel kräver direkt i din telefon.

  I Easy Portal kan du bl.a.

  • Skapa & ändra bef. användare
  • Beställa & ändra bef. abonnemang
  • Administrera svarsgrupper

  Öppettider

  I en mobil växel från Easy Telefoni kan du enkelt uppdatera era öppettider med ett par knapptryckningar.

  Stänger ni tidigare på fredagar, eller kanske har ändrade öppettider under semestertider eller storhelger. Inga bekymmer. I Easy Teams, vår mobila växel, schemalägger du och ändrar era öppettider direkt i din telefon eller dator.

  Behöver du vidarekoppla ett nummer externt gör du även det – Från samma gränssnitt.

  Integrationer

  Med integrationer, i olika former, tar du en mobil växel till nästa nivå! Varför inte integrera era befintliga system och minimera antalet program och applikationer du använder dagligen.

  Idag har vi integrerat alltifrån Mobilt BankID till Office 365.

  Operatörsoberoende

  En mobil växel från oss är – och kommer alltid vara – operatörsoberoende. Du kan använda era befintliga abonnemang oavsett om det är exempelvis Telenor eller Tele2. Vill du prova en annan operatör i en mobil växel från oss erbjuder vi även våra egna abonnemang.

  Linjestatus

  Även om en mobil växel från oss är sprängfylld med smarta funktioner har vi inte glömt bort de allra vanligaste.

  Med linjestatus i en mobil växel ser du, i realtid, om kollegorna är upptagna i samtal eller i möte. Oavsett om du är en användare eller receptionist som kopplar många samtal är detta en viktig funktion i en mobil växel.

  Du ser linjestatus oavsett om du använder Easy Teams i mobilen, datorn eller surfplattan.

  Hänvisning

  Med en mobil växel kan du förenkla för dig själv, dina kollegor och externa inringare. Med en smart och användarvänlig hänvisning meddelar du dem om du är tillgänglig, i möte eller på semester.

  Hänvisningar ändras alltid i realtid och du kan hänvisa dig via mobiltelefonen, datorn eller surfplattan.

  På så sätt slipper du störande samtal under möten, semestern eller när du kanske behöver fokusera lite extra.