Molnbaserad växel | Easy Teams en flexibel tjänst utan bidningstid

  Molnbaserad växel, en del av Easy Teams

  Chatt, video, samarbete och molnbaserad växel – allt i samma plattform.

  Gör som 10 000 andra företag – Ring med Easy Teams!

  Laddad med smarta funktioner

  • Created with Sketch. Chatt
  • Created with Sketch. Samarbete
  • Created with Sketch. Videomöten
  • Created with Sketch. Dokumentdelning
  • Created with Sketch. Molnbaserad växel
  • Created with Sketch. Enkätundersökningar
  videokonferens-telemmote-easy-teams__

  Helt flexibel, alltid online: molnbaserad växel

  En molnbaserad företagsväxel är en smart mjukvara för ditt företags växel. Du prenumererar helt enkelt på en smart och användarvänlig växellösning för ditt företag, till en fast månadskostnad. Och du integrerar enkelt företagets tjänster i Easy Teams så du får en lösning som jobbar tillsammans med era system. Dessutom är vår växel helt operatörsoberoende och fungerar med alla stora operatörer!

  telefonkonferens-eller-videomote-easy-teams__

  Varför en molnbaserad växel?

  Med vår molnbaserade växel behöver du aldrig mer oroa dig över företagets telefoni. Du och dina kollegor kan fokusera helt och hållet på era arbetsuppgifter. Ni slipper också hålla koll på uppdateringar och har en säker växellösning, som alltid fungerar för företagets mobiltelefoner och desktopappen. Med Easy behöver du heller aldrig oroa dig för att din växel blir föråldrad eller att det dyker upp oväntade kostnader. Vi ser till att din växel alltid är säker, uppdaterad och fungerar bra ihop med andra mjukvaror som företagets CRM eller säljstöd. Detta är fördelen med att ha telefonväxeln i molnet.

  easy-teams-dator

  Hur fungerar vår växel?

  Fördelen med att ha en molnbaserad tjänst är att den ligger på våra servrar vilket gör att du slipper tekniska installationer, krångliga uppdateringar och oväntade kostnader. Med vår växellösning för företag har du alltid en säker telefonilösning som är ”up-to-date”.

  Branschens bästa support

  Vi är stolta över att ha branschens bästa och snabbaste support som dessutom är kostnadsfri för våra kunder.

  97 % stannar

  Våra kunder är nöjda och stannar länge. Endast 3% väljer att lämna oss. Gör som 10 000 andra företag – Ring med Easy Teams!

   

  Onboarding ingår

  Oroa dig inte, att byta till Easy Teams är enkelt. Vår onboarding-process hjälper dig och era användare att komma igång på ett enkelt och pedagogiskt sätt.

  Nyfiken? Kontakta oss!