Molnbaserad växel | Easy Teams
Helt flexibel, alltid online: molnbaserad växel Se filmen

Molnbaserad växel, en del av Easy Teams

En molnbaserad företagsväxel är en smart mjukvara för ditt företags växel. Du prenumererar helt enkelt på en smart och användarvänlig växellösning för ditt företag, till en fast månadskostnad. Och du integrerar enkelt företagets tjänster i Easy Teams så du får en lösning som jobbar tillsammans med era system. Dessutom är vår växel helt operatörsoberoende och fungerar med alla stora operatörer!

Lär dig mer, prata med oss!

  easyteams-tre-mobilabonnemang-for-foretag

  Varför en molnbaserad växel?

  Med vår molnbaserade växel behöver du aldrig mer oroa dig över företagets telefoni. Du och dina kollegor kan fokusera helt och hållet på era arbetsuppgifter. Ni slipper också hålla koll på uppdateringar och har en säker växellösning, som alltid fungerar för företagets mobiltelefoner och desktopappen. Med Easy behöver du heller aldrig oroa dig för att din växel blir föråldrad eller att det dyker upp oväntade kostnader. Vi ser till att din växel alltid är säker, uppdaterad och fungerar bra ihop med andra mjukvaror som företagets CRM eller säljstöd. Detta är fördelen med att ha telefonväxeln i molnet.

  easyteams-tre-mobilabonnemang-for-foretag2

  Hur fungerar vår växel?

  Fördelen med att ha en molnbaserad tjänst är att den ligger på våra servrar vilket gör att du slipper tekniska installationer, krångliga uppdateringar och oväntade kostnader. Med vår växellösning för företag har du alltid en säker telefonilösning som är ”up-to-date”.

  Svara snabbt och rätt med tillfälliga svarsgrupper

  Ibland kan man behöva en tillfällig svarsgrupp. Det kan till exempel bli aktuellt vid en produktlansering eller annan aktivitet som kan leda till specifika frågor från kunder och andra. Genom att skapa en tillfällig svarsgrupp förenklar du både för företaget och ger inringaren snabbare service. Detta kan du göra direkt via mobilappen eller desktopappen.

  100 procent flexibel växel

  Easy växlar upp och ner i takt med ditt företags behov. Med vår växel i molnet låter du antalet användare och funktioner växa och krympa i takt med att verksamhetens behov ändras. I vårt smidiga användargränssnitt lägger du enkelt till och tar bort både användare och funktioner.

  Byta telefonoperatör? Inga problem – vår växel är operatörsoberoende

  För oss är det självklart att växel och operatör ska fungera tillsammans, men inte vara beroende av varandra. I och med att Easy är helt operatörsoberoende behöver du inte gå igenom en långdragen process med att byta växel vid ett operatörsbyte. Du kan fortsätta med vår växellösning och enkelt logga på den nya operatören.

  Säker och trygg telefoni

  Säkerheten är något vi lägger mycket stor vikt vid. Du ska känna sig trygg i lösningen du använder och inte behöva oroa sig över eventuella missöden. Därför använder vi oss av den senaste tekniken, som gör det mycket svårt att tränga in i ett företags växel. Vi utvecklar också löpande säkerheten tillsammans med våra leverantörer.

  Easy Teams är byggt för samarbete

  Det ställs höga krav på att man ska kunna jobba vart man befinner sig. Easy Teams underlättar det genom att samla all kommunikation på samma ställe. Med Easy Teams får företaget en kraftfull plattform för chatt, samtal, telefon- och videokonferenser, delning av dokument och integrationer. Ni kan även bjuda in externa deltagare till era chatt-kanaler för underlätta kommunikationen

  Behöver du hjälp med att hitta rätt operatör?

  Att välja operatör kan vara svårt och ta tid. Vi kan hjälpa dig att kravställa gentemot flera olika operatörer vid en upphandling. Vi har bland annat valt att samarbeta med Tele2, Telenor och så har vi våra egna abonnemang Easy Subs, vi kan och kan fungera som ett opartiskt bollplank. Funktionerna skiljer sig något från operatörerna och med vår erfarenhet hjälper vi dig att hitta den operatör som uppfyller företagets behov. Prata med oss, så hjälper vi till!

  Telefon: 010-209 65 00
  Support: 0774-400 600

  Nummervisning

  Ni väljer själva vilket nummer ni visar utåt. Ni kan till exempel visa ert växelnummer, supportnummer, direktnummer eller mobilnummer. Vi kan även lägga in så ni alltid visar ut ert mobilnummer från mobilen. Om ni istället ringer från er desktopappen så visar ni istället ut ert direktnummer. Det går även att schemalägga nummervisningen så att ni visar ett visst nummer utåt efter ett givet klockslag.

  Personlig kö

  Har ni många inkommande samtal på era direktnummer? Då kan det var smarta att använda personliga köer. När ett inkommande samtal hamnar i en personlig kö får inringaren meddelande om att hon har blivit placerad i kö. När sedan ditt samtal är klart, kopplas det köade samtalet fram till dig. Det går att lägga in ett tak för hur många personer som kan vara i kö samtidigt. Om kön är full hamnar nästa person som ringer in i röstbrevlådan, eller så får hon upptagetton. Du kan också aktivera vår smarta återuppringningsfunktion, som gör att inringaren blir uppringd när samtliga samtal framför i kön är avklarade.

  Svarsgrupper

  I Easy Teams finns det olika typer av svarsgrupper. För de som har många inkommande samtal där man behöver fler verktyg för att hantera samtalen till de kunder som inte har lika stor belastning men ska kunna svara snabbt och effektivt. Vi har möjligheten att sätta upp egendefinierade kömeddelanden med kömusik och automatisk återuppringning för de kunder som inte har möjligheten att vänta kvar i kön. Vi kan definiera ring slingor och det går att distribuera samtalen efter den personen som har varit ledig längst. Våra svarsgrupper täcker behoven från de största bolagen med väldigt hög belastning till det mindre bolaget som ska hantera inkommande samtalen på ett professionellt sätt.

  Gemensam röstbrevlåda

  Vi kan sätta upp gemensamma röstbrevlådor som ni kan använda som ni vill. Ni kan även bestämma att röstbrevlådan går igång när ni har stängt på kontoret. Hur den gemensamma röstbrevlådan ska användas är upp till er. Alla meddelanden som kunderna lämnar kan ni lyssna av på flera sätt. Ni kan lyssna av ljudfilen i mobilen eller desktopappen. Alla meddelanden som lämnas märks upp med inringarens nummer samt datum så att ni enkelt kan ringa upp när ni lyssnat av dem.

  Boka en personlig demo!

  Fyll i dina kontaktuppgifter här så bokar vi en genomgång av Easy Teams på en tid som fungerar för dig. Vi hörs!