Nyheter i Easy Teams | Easy Teams

  Nyheter i Easy Teams

  Vi är riktig glada och stolta att få dela med oss av vår senaste uppdatering, Easy Teams v1.11.0. I och med den fortsätter vi i jakten på att erbjuda den mest flexibla och funktionella kommunikationstjänsten för företag.

  Okej, men varför är vi så peppade den här gången?

  Vi har inte bara släppt ”några nya funktioner”, vi har släppt några riktigt fina (och nya) funktioner!!

  Häng på och spana in det senaste.

  Nya funktioner i Easy Teams

  I den här uppdateringen har utvecklarna verkligen överträffat sig själva och vi ska prata om de två stora nya funktionerna som släppts.

  Den ena är en samtalslogg, ett kraftfullt analysverktyg som gör att du och dina kollegor enkelt kan få fram statistik och information om samtalsloggar på användare samt enkelt filtrera dem, men mer om det lite längre ner. Den andra funktionen som vi släpper är en efterlängtad rackare, jag pratar självklart om *trumvirvel* samtalsinspelning!

  Samtalsloggen

  Med samtalsloggen väljer du enkelt vilken data du vill få presenterad. Vill du kanske se hur många samtal en viss säljare ringt ut senaste veckan? Inga problem! Eller kanske se vem som svarat på mest samtal i en vald svarsgrupp? Inga konstigheter.

  • Sök på användare och i svarsgrupper
  • Kombinera användare och svarsgrupp i en sökning
  • Se en överblick på statistiken
  • Se en Leaderboard för agenterna i svarsgrupper
  • Lyssna på eventuella samtalsinspelningar

  Vill du veta mer om funktionen kan du läsa mer detaljerat vad du kan göra, vilka rättigheter som kan se vad och annat matnyttigt här.

  Samtalsinspelning

  Vår nya samtalsinspelning möjliggör inspelning på både en användare och på en svarsgrupp och den är enkel att hantera och anpassa utifrån användaren, svarsgruppen och syftet.

  • Spela in användare och svarsgrupper
  • Fungerar även i en konferens
  • Inspelningar lagras i molnet, kan sparas lokalt.
  • Välj vilka nummer som ska spelas in (fastnäts- och mobilnummer)
  • MIFID ll & GDPR-kompatibel
  • Hantera allt direkt i appen
  • Välj själv vad som ska spelas in

  Läs mer om användningsområden, detaljer och fördelar med samtalsinspelning här.

  Synergieffekten av de nya funktionerna

  Precis som jag skrev ovan vill vi alltid erbjuda och leverera funktionell och användarvänliga lösningar och det här är såklart inget undantag. När vi utvecklar Easy Teams gör vi det alltid med helheten i fokus. Vi själva ser nyttan och kunder vi pratar med bekräftar vår tes, därför har vi såklart låtit dessa funktioner överlappa, med båda två skapas en synergi som nästa gör en tårögd.

  Att dela samtal har man kunnat göra sen Easy Teams 1.10.0. Nu kan du också dela en logg från en sökning, har loggen en tillhörande samtalsinspelning kan du även välja att dela den till en kollega eller i en publik kanal. Wow, wow, wow!

  Det här är något jag kallar för den digitala post it-lappen, en otroligt användbar funktion som verkligen sticker ut i telekomvärlden!

  Läs mer om synergieffekterna här

  Vill du läsa ÄNNU mer om vår senaste uppdatering kan du spana in våra release notes här

  Vill du veta mer om vår smarta telefonväxel?

  Lämna din e-post nedan så kontaktar vi dig inom en arbetsdag.


   Skriven av

   Filip Flink

   Självutnämnd digitalvetare som ser trender innan trenden själv ser det. Har även en förmåga att överdriva saker. Fast bara ibland.