Om oss | Easy Teams

  Historien bakom Easy Teams

  Idag, ett decennium senare, är vi glada att något geni en gång sa - Jag kan bättre själv! Det var startskottet för Easy Telefoni och våran resa till att bli en av Sveriges största oberoende växelleverantörer.
  Några år senare i Norrköping kände ett par kod-gurus att timmen var slagen och började skapa, där och då föddes Briteback.

  Båda två jobbade med sina kommunikationslösningar på varsitt håll innan våra vägar korsades för snart ett år sedan. Då föddes Easy Teams

  Det här är Easy Teams

  Framtidens samarbetsverktyg är bara ett knapptryck bort. Inte övertygad ännu? Läs vidare!

  Easy Teams är inte bara ett fantastiskt samarbetsverktyg för ditt företag. Eller en grym telefonväxel. Easy Teams är både och.
  Easy Teams är sprängfyllt av smarta funktioner som underlättar din arbetsdag. Företagsväxel, videomöten, telefonkonferenser och chatt samsas i ett och samma gränssnitt. Det gör att du slipper tredjepartslösningar och alltid har en stabil, uppdaterad kommunikationsplattform där alla funktioner fungerar sömlöst med varandra.

  Snabbfakta

  • Grundat 2012
  • Över 3000 nöjda företag
  • 40 + anställda
  • 15 utvecklare
  • Fem kontor i Sverige och ett i Zagreb
  • Återförsäljare från norr till söder
  easy-teams-jobba-hemma

  Inte bara en leverantör

  Vi vill förenkla och modernisera en krånglig bransch. Med oss kan ni luta er tillbaka, om det är just det ni jobbar med, och låta oss sköta resten. Våra medarbetare ser till att våra kunders vardag blir enkel. Läser man mellan raderna vill vi bli er nya leverantör.

  Men vi stannar inte där, vi önskar att utvecklas av er. Vi värdesätter slutanvändaren, med er input kan vi forma produkt och tjänst. Precis så som marknaden efterfrågar.

  instagram

  Ni har möjligheter – vi har lösningen

  Ibland bör man ställa sig frågan vilka program och applikationer man använder. Kan man minimera antalet och ersätta vissa med en enda? Svaret är både ja och Easy Teams.

  Tjänsten är framtagen för att minimera tid spenderad i telefonkö, självadministration är givet för oss. Den ska förenkla er vardag och effektivisera sättet ni kommunicerar internt såväl som externt.
  När vi väl är i farten kan vi passa på att berätta en hemlighet, videomöten är både tidssparande och bra för miljön. Här behövs ingen klient för externa partner som ska ansluta till en videokonferens, klicka på länken och voilá: videomöte.

  Det spelar ingen roll om ni är ett enmansföretag eller en armé av anställda, Easy Teams är skalbart och vi anpassar lösningen efter er verksamhet vilket gör er mer tillgängliga, effektiva och enkla.

  hemsidangaseller

  En fjäder i hatten

  Gör vi något vill vi göra det bra, vi ger alltid det lilla extra i allt. Detta har burit frukt då vi 2017, -18 och -19 blev tilldelade DI Gasell. Vi fick även, som ett av Sveriges snabbast växande teknikföretag, utmärkelsen Sweden Technology Fast 50 av Deloitte 2018.

  En leverantör – en faktura

  Har ni läst hela vägen hit kanske ni förstått att vi gillar enkelhet, vi heter ju trots allt Easy.

  Med oss som leverantör blir det just det. En kontaktyta, support, leverantör, faktura och lösning. Skippa onödig tid ni annars behöver lägga på att kontakta olika företag, ni kontaktar oss och vi hjälper er. Ni kan även lösa de flesta av era ärenden i vår smarta administrationsportal

  Easy makes it easy!
  – Erik Lönn  IT-samordnare Märsta Förenade

   

  En innovativ och nytänkande samarbetspartner som vi jobbat med i flera år – Martin Eriksson Sälj- & Marknadschef PDL Group

  Låt oss kontakta dig

   Vill du veta mer?

   Kontakta oss, vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal!