Om oss | Easy Teams

Om Easy Telefoni

Vi på Easy Telefoni har ett tydligt och enkelt mål: att göra din arbetsdag enklare, smidigare och mer effektiv! Det gör vi med smarta, användarvänliga växel- och samarbetslösningar, i kombination med kunnig och tillgänglig support.

Vad vi gör

Easy Telefoni erbjuder kundvänliga telefoni- och samarbetslösningar för företag och organisationer med höga krav på tillgänglighet och användarvänlighet. Våra molnbaserade telefonväxlar och plattformar är utvecklade i Sverige och fungerar alltid lika bra på datorn som på mobiltelefonen eller surfplattan!

Utmärkelser & priser

Easy Telefoni har fått utnämningen DI Gasell 2017, 2018 och 2019. Som ett av Sveriges snabbast växande teknikföretag fick vi dessutom Deloittes utmärkelse Sweden Technology Fast 50 år 2018.

Vill du veta mer?

Kontakta oss, vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal!

Våra värdeord

  • Kvalitet: Vårt kvalitetsarbete säkerställer att leveransen av våra tjänster och vårt förhållningssätt till kunder utförs enligt våra rutiner, uppförandekoder och värderingar.
  • Enkelhet: Enkelhet är synonymt med vår framtoning, Easy. Vi är jordnära, okomplicerade, tydliga, uppriktiga och konkreta.
  • Transparens: Transparens i ett företag leder till förtroende — förtroende är grunden till bra teamwork och skapar en vi känsla.
  • Passion: Att vara nyfiken och intresserad, ha mod och våga tänka annorlunda. Alltid visa upp en JA-attityd och vara lösningsorienterad och innovativ. Brinner för det vi gör!