Mobilabonnemang för företag | Easy Teams

Mobilabonnemang för företag

Vi på Easy Telefoni tror på enkelhet. Det genomsyrar allt vi gör, inte minst våra mobilabonnemang. Därför har våra abonnemang alltid fast pris och det enda ni väljer är mängden surf. Varför krångla till det?

easyteams-operator-mobilabonnemang-for-foretag2

Mobilabonnemang utan bindningstid

Vi har i många år jobbat nära med samtliga operatörer, svenska såväl som utländska. Det vi har lärt oss har vi tagit tillvara på när vi utvecklade våra egna abonnemang. Därför har våra mobilabonnemang för företag en superenkel prisbild och saknar bindningstid.

easyteams-operator-mobilabonnemang-for-foretag3

Ett flexibelt företagsabonnemang

Utan bindningstider kan ni stänga ner, skapa, ändra och byta abonnemang precis när som helst. Detta blir praktiskt och kostnadseffektivt när en medarbetare slutar, går på föräldraledighet eller av någon annan anledning inte behöver sitt mobilabonnemang. Samtliga ändringar kan ni dessutom göra själva via vårt revolutionerade administrationsgränssnitt. Om ni istället vill att vi sköter det åt er, hjälper vi såklart till!

easyteams-operator-mobilabonnemang-for-foretag5

Superenkel administration!

Varför ska man behöva ringa kundtjänst eller gå in i en butik för att hantera sitt mobilabonnemang? För oss är det en självklarhet att du ska kunna beställa och administrera allt själv, via vår webblösning eller direkt i våra appar. I Easy Teams sköter ni därför enkelt både individuella abonnemang och hela företagets abonnemang i ett och samma gränssnitt.

  • Beställ nytt simkort
  • Spärra simkort
  • Höj surfmängden
  • Skapa nya abonnemang
  • Se senaste fakturan

Beställ en offert

Easy Telefoni jobbar med samtliga operatörer och är expert på företagsabonnemang. Fyll i dina kontaktuppgifter här så hjälper vi dig.