Telenor Företag | Easy Teams

  Telenor

  Easy Teams fungerar bra ihop med alla stora operatörer. Telenor är inget undantag. Deras mobilnät täcker 99,9 procent av Sveriges befolkning och man har idag drygt 2,6 miljoner mobilabonnenter. Precis som med de flesta andra stora operatörerna kan du enkelt använda Telenors företagsabonnemang tillsammans med Easy Teams som mobil växel.

  easyteams-telenor-mobilabonnemang-for-foretag

  Företagsabonnemang från Telenor

  Telenor erbjuder flera olika typer av företagsabonnemang. Ett exempel är deras ”Affärspaketet EU”, där fria samtal mellan kollegor i hela världen ingår. Med ditt företagsabonnemang kan du också ringa, sms:a och mms:a helt fritt och använda upp till 100 GB surf vid resor inom EU/EES.

  easyteams-arpasprang2

  Behöver du hjälp att skaffa abonnemang?

  Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med din upphandling – vi kan hjälpa dig att upphandla företagsabonnemang från Telenor till dig och dina kollegor fullt integrerat med Easy Teams.

  Telenor med Easy Teams

  Uppgradera från Telenor One mobil växel till Easy Teams. Med Telenor och Easy Teams får ni det bästa av två världar, Telenor har full integration mot Easy Teams. Det innebär att ni kombinerar fasta nummer och mobilnummer, vilket gör att du och dina kollegor kan ta emot samtal både på det fasta numret och mobilnumret. Du hanterar den mobila växeln via Easy Teams mobilapp, allt från att skapa nya användare till att sätta upp svarsgrupper och ändra öppettider.

   

  Koppla, dela, med mera

  Med Telenor och Easy Teams mobila växel kopplar ni samtal lika enkelt i mobilen som från datorn. Ni besvarar era samtal i datorn eller mobilen men har alltid full kontroll. Vid utgående samtal är det också mycket smidigt att välja vilket nummer ni vill visa, fastnätsnumret, mobilnumret eller varför inte supportnumret.
  Med Easy Teams får ni även chatt, e-post, kalender, videokonferenser och mer i samma app! Ett ställe för all företagskommunikation där ni till och med kan dela e-post till en chattkanal för diskussion eller för att informera teamet.

   

  easyteams-telenor-mobilabonnemang-for-foretag2

  Vill du bli kontaktad?

  Vill du veta mer om hur Easy Teams kan ersätta Telenor One?

  Fyll i dina kontaktuppgifter här så kontaktar vi dig. Vi hörs!

    

   Om Telenor Företag

   Telenor som företag har funnits i mer än 160 år. Verksamheten i Sverige startade upp 2005. Förutom i Sverige och Norge, finns Telenor på 13 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien. Man har fler än 200 miljoner kunder globalt och anställer ungefär 33 000 personer.
   Detta ger Telenor en unik global styrka som återspeglas i deras roamingpriser och blir en perfekt kombination till Easy Teams.