Tre företagsabonnemang | Easy Teams

  Tre företagsabonnemang

  Vi på Easy Teams jobbar med alla stora operatörer. Tre är en av de ledande telekomoperatörerna för företag i Sverige. Precis som med de flesta andra stora operatörerna kan du enkelt använda både Tre:s företagsabonnemang och mobila växel tillsammans med Easy Teams.

  easyteams-tre-mobilabonnemang-for-foretag

  Om Tre företagsabonnemang

  Hos Tre hittar du en mängd olika mobila lösningar, såsom mobila bredband, mobila växlar och mobilabonnemang. Både för stora och mindre företag och organisationer. Tre erbjuder också flera olika företagsabonnemang. I skrivande stund har alla abonnemang fria samtal och SMS inom Sverige. Du behöver inte heller oroa dig för att surfmängden ska ta slut, utan kan anpassa mängden surf i ditt abonnemang utifrån dina – och dina kollegors – preferenser och surfvanor. Om ditt företag har ett företagsabonnemang från Tre kan du fortsätta att använda det med Easy Teams.

  easyteams-tre-mobilabonnemang-for-foretag2

  Tre och Easy är helt integrerade

  Tre erbjuder telefonväxlar, precis som vi på Easy Teams. Ofta kan du lägga till din växel från Tre i ditt företagsabonnemang. Du kan inte fortsätta att använda din telefonväxel från Tre när du använder Easy Teams Företagsväxel (du kan av naturliga skäl bara använda en växel i taget). Men däremot är Tre:s mobilabonnemang och East Teams ett riktigt bra Team.

  Om Tre Företag

  Tre företag har snart funnits i tjugo år. Trots detta slår de inte av på takten; de fortsätter att leverera innovativa lösningar för företag och har som mål att hela tiden förbättra och bygga ut sina tjänster och abonnemang. Idag erbjuder de en mängd smarta företagslösningar; inte minst molnbaserade växlar. Det möjliggör en ökad mobilitet och tillåter att arrangera konferenssamtal även om någon – eller alla – av kollegorna inte är på kontoret. Självfallet går det också att, med hjälp av molntjänster, koppla vidare samtal mellan företagets olika avdelningar.

  Vill du bli kontaktad?

  Vill du veta mer om hur Easy Teams och Tre? Fyll i dina kontaktuppgifter här så kontaktar vi dig. Vi hörs!

   easyteams-operator-mobilabonnemang-for-foretag6

   Om operatören Tre

   Operatören Tre grundades år 2000 av Investor och en av de de fyra svenska teleoperatörerna (Telenor, Tele2 och Telia). Tre har två stycken 3G-nät, ett som delas med Telenor i bolaget 3GIS som bygger 3G täckning i hela Sverige på 2100 MHz förutom tätorterna Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund och Karlskrona där Tre själva ansvarar för 3G-täckningen. Tre bygger liksom Telia 3G-täckning på 900MHz i hela Sverige. Tre bygger även ut 4G där nätet är deras egna, då används både 800 och 2600 MHz. Tre är den operatör som håller lägst profil runt M2M och inte har dedikerade M2M-abonnemang.