Prova på Easy Teams kostnadsfritt | Easy Teams

  Prova Easy Teams kostnadsfritt

  Vi har inte tummat på något, Easy Teams är en allt i ett-lösning där du kan chatta med kollegor och gäster, delta i möten, ta emot och ringa samtal och styra hela företagsväxeln. Oavsett om du använder mobilen eller datorn.

  Inga kostnader. Inget kreditkort. Bara 100% kostnadsfritt i 30 dagar.

  Laddad med smarta funktioner

  • Created with Sketch. Chatt
  • Created with Sketch. Samarbete
  • Created with Sketch. Videomöten
  • Created with Sketch. Integrationer
  • Created with Sketch. Företagstelefoni
  easyteams-operator-mobilabonnemang-for-foretag4

  Vi kunde integrera vår telefoni med andra system

  Tid är guld och med Easy Telefoni sparar vi tid och pengar. Att de kunde integrera vårt CRM-system med telefonin gör att vi bokar fler möten än någonsin!

  Tony Ghanbari, VD Fastighetsbyrån Solna

  Samarbetsverktyg

  Easy Teams är sprängfyllt av smarta funktioner som underlättar din arbetsdag. Samarbeta smarta med chattar, kanaler och möten som alla samsas i samma klient. Allt är integrerat och fungerar sömlöst med varandra.

  Företagsväxel

  Självklart är det inte bara ett samarbetsverktyg, det är även en företagsväxel. Inbyggd och kraftfull med alla funktioner ett modern företag behöver.

  Chatta med alla

  Oavsett om det är en kollega eller en partner kan du chatta med alla. Genom att bjuda in gäster i projekt och kanaler kan du enkelt hålla teamet samlat även med externa konsulter, partners eller kunder. En chattlösning för alla helt enkelt.

  Plattformsoberoende på riktigt

  Easy Teams är helt plattformsoberoende och fungerar lika bra oavsett enhet vare sig det är Mac, Windows, Linux, iOS eller Android; användarupplevelsen blir densamma.

  Anslut enkelt

  För externa parter som ansluter till videokonferenser krävs inga installationer eller plug in. Bara en webbläsare. På så sätt behöver ni aldrig oroa er för att folk inte ska kunna ansluta sig till era möten.

  Flexibelt och skalbart

  Vi formar tjänsten efter er och låter den växa i den takt ni önskar. Med Easy Teams bli ni aldrig fastlåsta med gammal teknik.