Prova Easy Teams kostnadsfritt | Easy Teams
Prova Easy Teams Kostnadsfritt

Prova Easy Teams i 30 dagar, det kostar ingenting!

Med Easy Teams tar ni er kommunikation till nästa nivå. Med vår integrerade mötesplattform deltar du på möten på dina vilkor; med video eller utan. Vi har inte tummat på något, Easy Teams är en allt i ett-lösning där du kan chatta med kollegor och gäster, delta i möten, ta emot och ringa samtal och styra hela företagsväxeln. Oavsett om du använder mobilen eller datorn fungerar det lika bra!

Easy Teams är dessutom utvecklat i Sverige och har svensk support, som aldrig är längre bort än ett knapptryck.

Fyll i formuläret för att prova kostnadsfritt, inget kreditkort krävs

Samarbetsverktyg

Easy Teams är sprängfyllt av smarta funktioner som underlättar din arbetsdag. Samarbeta smarta med chattar, kanaler och möten som alla samsas i samma klient. Allt är integrerat och fungerar sömlöst med varandra.

Företagsväxel

Självklart är det inte bara ett samarbetsverktyg, det är även en företagsväxel. Inbyggd och kraftfull med alla funktioner ett modern företag behöver.

Chatta med alla

Oavsett om det är en kollega eller en partner kan du chatta med alla. Genom att bjuda in gäster i projekt och kanaler kan du enkelt hålla teamet samlat även med externa konsulter, partners eller kunder. En chattlösning för alla helt enkelt.

Plattformsoberoende på riktigt

Easy Teams är helt plattformsoberoende och fungerar lika bra oavsett enhet vare sig det är Mac, Windows, Linux, iOS eller Android; användarupplevelsen blir densamma.

Anslut enkelt

För externa parter som ansluter till videokonferenser krävs inga installationer eller plug in. Bara en webbläsare. På så sätt behöver ni aldrig oroa er för att folk inte ska kunna ansluta sig till era möten.

Flexiblet och skalbart

Vi formar tjänsten efter er och låter den växa i den takt ni önskar. Med Easy Teams bli ni aldrig fastlåsta med gammal teknik.

Telefon: 010-209 65 00
Support: 0774-400 600