Release notes | Easy Teams

  Release Notes Easy Teams

  Här samlar vi de senaste funktionerna, uppdateringarna och förbättringarna vi gör i Easy Teams.

  Easy Teams 1.10.0 (Prel. 2021-06-22)

  • BankID-verifiering för deltagare i en undersökning
   Nu kan ni via Easy Survey välja att använda BankID-verifiering på undersökningar ni skickar ut för att säkerställa att rätt person svarar på frågorna.

   #safetyfirst

  • Inloggade agenter blir tillgängliga agenter

   Okej, så här ligger landet. Tidigare visade vi inloggade agenter på svarsgrupper från vyn  men nu visar vi i stället tillgängliga agenter vilket är både enklare och mer logiskt. Så logiskt att vi borde insett det tidigare… Men men.

   Tillgängligheten kommer visas i jämförelse med hur många agenter som är inloggade. Ex. 5/8 = 5 tillgängliga av 8 inloggade.

  Buggfixar och ändringar

  Vi har filat ner lite vassa kanter och sandat av ytorna för att minimera risker för skador, nu är appen jämnare och mer stabil än någonsin!

  Easy Teams 1.9.0

  2021-05-08

  • Dela samtal
   Att koppla samtal är en sak, något du säkert gjort en miljon gånger. Men vad gör du egentligen om den du ska koppla till inte svarar eller är hänvisad i exempelvis möte?

   Historiskt har kanske en post-it eller ett mejl löst problemet? Det slutar nu! Med vår nya funktion dela samtal kan du – enkelt – skicka all information om samtalet i en chatt eller kanal.

   Fiffigt nog följer intern linjestatus med, du kan ringa från det delade samtal och även lyssna på eventuella röstmeddelanden.

  • Ny dialer-design
   Vi har uppdaterat dialern för att matcha konferenserna ni är vana vid. Nu är den enklare, lite finare och förberedd för några nya funktioner vi släpper inom kort.
   Något ni troligtvis inte kommer märka är att den nu är mer dynamisk.

   Skulle nästan våga påstå att det är världens mest dynamiska dialer (Det är inte något man säger varje dag)

  • Media player
   Den här funktionen borde du som är dålig på att svara i telefon verkligen uppskatta. Men vår nya media player blir enklare (och snyggare) att lyssna av röstbrevlådan.

   Tillhör du dem som har flertalet meddelanden att lyssna av kan du enkelt köa dem och lyssna av dem en efter en. Lite som en spellista i Spotify ”Best of voicemails”

  Buggfixar och ändringar

  • Vi alla är ju begränsade till att dygnet endast har 24 timmar, så varför slösa det på att ett samtal kopplar upp? Vi skalade ner tiden med några millisekunder, vips så har du några fler millisekunder över varje dag. Varsågod!

  • För att förhöja upplevelsen i konferenser har vi ökat upplösningen på skrämdelningarna.

   Alltså krispigare bild! Nu är jag ingen utvecklare men jag gissar att den nya koden ser ut ungefär så här<make.screenshare.more.crisp>(Value.add120%.HD-ODLED.)<apply.for.all.users.pls>

   

  Easy Teams 1.8.0

  2021-03-04

  • Nytt menyutseende
   Vi har stuvat om lite i menyn i desktop-appen. Tanken är att samla inställningar, tabbar och genvägar på ett och samma ställe istället för att som tidigare ha menyn ”tre-delad”.

   Fördelen blir såklart enklare navigering för dig som användare.

   Utseendet har vissa pilot-kunder redan provat under våra beta-tester som var lyckade.

  • Snabbtangenter
   Att ställa frågor är bra. För då får du svar. Om du gör ett frågetecken i Easy Teams får du upp en lista med våra snabbtangenter.

   Du kommer bland annat åt svara, muta mick, koppla samtal och mycket mer med ett knapptryck!

  • Övriga (läsvärda) nyheter
   I 1.8.0 har vi valt att inte prioritera så mycket nya funktioner. Istället har vi lagt krut på allt som sker bakom kulisserna.

   Tänk snabbare laddningar, kortare uppkopplingstider och sånt bra.

   Så nästa gånger du tänker ”Ahhh här gick det undan i inläsningen” kan du tacka våra utvecklare för det var hela poängen med vad de gjorde.

   Som man brukar säga “Not all heroes wear capes”

  Buggfixar och ändringar

  • Vi går mot varmare tider vilket innebar att vi fick ändra om kyloptimerings-nivåerna i enlighet med rådande temperaturer.
  • Hostingen är även per 2021-03-03 dubbfri vilket reducerar den seismiologiska aktiviteten med minst 27%

  Resultatet? En bättre app!

   

  Easy Teams 1.7.0

  2021-02-04

  • Enkel administration av nummervisning
   Det finns ju en del nummer. Ditt mobilnummer, fastnätsnummer, ert växelnummer och kanske några gruppnummer. Helt enkelt många olika nummer.

   Nu är det enkelt att administrera vem eller vilka som ska ha tillgång till de olika numren i fråga.

   En administratör kan enkelt lägga till och ta bort rättigheterna för användare att skylta vissa nummer vid utgående samtal.

   Ska vi skriva nummer en gång till? Nummer, nummer, nummer!!!

   Lär dig administrera nummervisningen här

  • HubSpot-integration 

   Älskar du HubSpot? Då kommer du älska det här. För nu har vi integrerat Hubspot, eller Hubby som vi kallar det.

   Med den integrationen kan du bland annat:

   • Automatiskt logga samtal i HubSpot
   • Expandera en kontakt i HubSpot
   • Se aktiviteter (samtal, tasks & anteckningar)
   • Skapa aktiviteter
   • Se affärer
   • Se tickets
  • Fler möjligheter vid kömeddelanden 

   Tidigare har det inte gått att kombinera ljudfiler & kömeddelanden. Du vet ”Din plats i kön är 3”. Men det slutar här och nu. I och med Easy Teams 1.7.0 kommer ni kunna lägga in ljudmeddelanden kombinerat med köplats.

   Ex. ”Du vet väl om att du kan hantera de flesta av dina ärenden direkt i appen. Din plats i kön är 3” Bra? Bra!!

   Spana in guiden här

  Buggfixar och ändringar

  Hydral-indexeringen tiltade lite åt vänster. Vi gav den en knuff. Nu tiltar den åt höger. Resultatet? En bättre app!

  Easy Teams 1.6.0

  2020-12-15

  Uppdaterade plattformar: Desktop (Windows, Mac & Linux)

  • Outlook plug-in
   Vi ringde Bill Gates och berättade för honom att våra kunder ville ha ett Outlook-tillägg för att enkelt kunna boka en konferens den vägen. Han gav oss tillåtelse och vi byggde det. True story!

   I alla fall delen med att vi har ett Outlook-tillägg 🙂 Så håll utkik i Outlook efter vårt smarta tillägg som gör att du kan boka en Easy Teams-konferens direkt där.

  • Förbättrade inställningar på IVR:er
   Välkomstmeddelanden och stängt-hanteringen fick sig en liten omgång kod. Flera ettor och nollor senare är den bättre, smartare och enklare.

   Nu kan ni ändra ljudfiler och vad som ska hända när det är stängt på ett sätt som är mer Easy

  • Nekade & missade samtal
   Vilket öde ska nekade och missade samtal gå till mötes?

   • Spela upp ett meddelande och lägg på / skicka till röstbrevlåda
   • Upptagetton
   • Skicka direkt till röstbrevlåda
   • Vidarekoppla till nr X

  Välj själv, vi ska inte spela ut maktkortet och bestämma vad som händer med era nekade och missade samtal. Ödet vilar nu i era händer!

  Buggfixar och ändringar

  Vi mixtrade lite under huven, skruvade åt några lösa bultar och smörjde upp intermissions-kopplingen. Ni vet, det vanliga. Resultatet? En bättre app!

  Easy Teams 1.5.0

  2020-11-04

  Uppdaterade plattformar: iOS, Android, Windows, Mac och Linux.

  • Analysera mera 😀
   Tillhör du en av de som drömt om dagen då Easy Teams har ett analytics-verktyg med tillhörande live-dashboard? Sluta dröm, dagen är här!

   Nu kan du direkt från svarsgruppsvyn se hur era svarsgrupper presterar i realtid, sätt tröskelvärden för att snabbt se när ni har för långa kötider och mycket mer. Läs mer

  • Slack-integration
   Tydligen sitter inte hela jordens befolkning och jobbar i Easy Teams. Konstigt om du frågar oss. Därför har vi valt att ge er möjligheten att synkronisera chatt-kanaler mellan Easy Teams och Slack, på så sätt kan ni chatta och dela filer från Easy Teams till er motpart som jobbar i Slack. Läs mer

  • Stjärnmarkera svarsgrupper
   Skapa din egen walk of fame i Easy Teams genom att stjärnmarkera svarsgrupperna och kontakterna du önskar ha snabb åtkomst till
  • Inställningar för ringsingal och chatt-notiser
   Nu kan du välja vilken enhet som ska spela upp din ringsignal och chatt-notiser. Så istället för att ringsignalen hörs i ditt headset kan du skicka ut den i datorns högtalare och bli extra poppis i kontorslandskapet
   Guide

   

  Betafunktioner

  Gillar du att vara först med det senaste? Då är beta något för dig. I denna release släpper vi två rykande färska beta-funktioner 🙂

  • Federerade organisationer 
   Tillhör ni en koncern och vill ha er växel och statusar tillgängliga över hela organisationen. Då är detta något för er! Med federerade organisation kan ni se användare, svarsgrupper och ivr mellan organisationerna
  • Office 365 plug-in
   Kunde vi ta Office 365 till Easy Teams kan vi ta Easy Teams till Office 365. Med denna beta-funktion kan du aktivera ett plug-in direkt i Outlook för att kunna boka en konferens direkt i appen. Magiskt!

  Easy Teams 1.4.0

  2020-10-07

  Uppdaterade plattformar: iOS, Android, Windows, Mac och Linux.
  Vi skulle kunna skriva alla, men vi vill passa på att skryta att vår app klarar alla operativsystem 😉

  • Genomför kundundersökningar med Easy Survey
   Nu släpper vi en tilläggstjänst som ger er möjlighet att genomföra alltifrån enkla kundundersökningar till mer avancerade forskningsstudier direkt i mobilen. Internt pratas det om en ”survey monkey killer”
   Läs mer
  • Merinfo-integration
   Vem vill inte ha mer info? Information är bra. Extra bra när man ser vem som ringer utan att ha numret inlagt i kontaktboken. Precis därför har vi integrerat Merinfo.se tillsammans med Easy Teams. Mer info åt folket!
  • Jabra-integration
   Ja
   , visst är det bra att vi byggt en Jabra-integration som aktiverar svars-, mute- och funktionsknappar på Jabra-headsets.
   Guide
  • Samtal väntar
   För att höja pulsen runt om i landet har vi nu möjliggjort för er att aktivera samtal väntar så att ni enkelt kan jonglera flera samtal samtidigt. Går att ställa in på organisations-nivå på nya användare.
   Guide
  • Suffix på svarsgrupper
   Sluta svara ”Aa det är Kalle” när det ringer på växeln för nu kan ni ställa in suffix på era svarsgrupper så att ni enkelt ser i mobilen att det är växeln som ringer och kan svara därefter.
   Guide

  Easy Teams 1.3.0

  2020-09-02

  Uppdaterade plattformar: iOS, Android, Windows, Mac och Linux

  • Svarsgrupps-alarm
   • Få notiser i mobilen eller datorn när samtal kommer in till en svarsgrupp där ingen är inloggad
   • Går att aktivera larm för agenter, supervisors eller båda
  • Välj ringordning på svarsgrupper
   • Nu kan ni välja hur era samtal ska distribueras i svarsgrupper
   • Välj mellan
    • Alla samtidigt
    • Sekventiell
    • Längst tillgänglig
    • Slumpmässigt
    • Skill-nivå
  • Max kötid i svarsgrupper
   • Bestäm hur länge era inringare ska kunna köa innan vald åtgärd sker.
   • Välj mellan
    • Skicka till overflow-grupp
    • Röstmeddelande
    • Röstbrevlåda
    • Avsluta samtal
  • Tydlig överblick vid övervakade samtal
   • När du pratar i mobilen övervakar dator-klienten samtalet (och vice versa)
   • En bättre vy på övervakade samtal ger er möjligheten att koppla ett samtal utan att ha plockat upp det

  Easy Teams 1.2.0

  2020-08-05

  Uppdaterade plattformar: iOS, Android, Windows, Mac och Linux

  • Poly-integration (Plantronics)
   Nu fungerar svarsknapp och volymknappen på Polys headsets.

   • Integrationen kräver Poly Hub installerad på datorn
   • Fungerar på Windows & Mac.
   • Se hur du integrerar ditt headset här
  • Skräddarsydda aktivitetsstatusar
   En efterfrågad funktion som möjliggör att enkelt styra tillgängligheten i svarsgrupper med aktivitetsstatusar

   • Nya röda statusar gör dig per default otillgänglig i svarsgrupper
   • En grön status gör dig tillgänglig i svarsgrupper per default
   • Du kan, oavsett färg, välja om du ska vara tillgänglig eller inte i svarsgrupper
   • Alla tidigare statusar du har kommer ändras till ovan struktur
  • Spela upp ljudfil innan du vidarekopplar ett samtal
   Nu går det att spela upp en egen ljudfil eller text to speech-meddelande innan ett samtal kopplas till ex. växeln, kollega eller röstbrevlåda 

   • Du hittar guiden här, se punkt 4
  • Välj vilken enhet det ska ringa på
   Med denna inställning kan du välja vilken enhet det ska ringa på vid samtal från svarsgrupper. Se guide här
  • Private mode för coverfoton, avatar och org.namn vid samtal utanför organisationen
   Nu kan du på användarnivå välja om ditt coverfoto, avatar och org.namn ska vara synligt vid samtal utanför organisationen. Foto med mera enbart synligt vid samtal Easy Teams -> Easy Teams