Smart integration möjliggör kommunikation mellan plattformar | Easy Teams

  Smart integration möjliggör kommunikation mellan plattformar

  Sitter ni, era samarbetspartners och leverantörer i olika chatt-program? Det är ganska vanligt och leder ofta till långa e-posttrådar, mängder av samtal och ibland även missförstånd. Vi vill hjälpa er! Med vår smarta integration kan ni synka kanaler och chattar mellan Easy Teams och Slack!

  Chatta med varandra i olika plattformar

  Vår integration gör det möjligt för er att synkronisera Easy Teams-kanaler med Slacks dito. Du kan till och med direktchatta mellan programmen vilket leder till mer effektiv kommunikation samlad på en plats. Oavsett om det är Easy Teams eller Slack.

  Det enda ni behöver göra är att generera en nyckel från Easy Teams och synkronisera den med kanalen eller chatten i Slack. Svårare än så är det inte att effektivisera kommunikationen er emellan.

  När ni gjort det kan ni chatta, dela filer och ha trådande konversationer precis som vanligt även fast de ni skriver till använder Slack.

  Vår mission? Enklare kommunikation!

  Det här är ett steg vi tar för att förenkla våra kunders kommunikation och sättet de arbetar. Genom att minimera antalet appar ökar vi effektiviteten på arbetsplatser runt om i landet och de kan fokusera på annat istället för att scrolla genom e-posttrådar.

  Läs mer om våra integrationer här

  Relaterat inlägg

  Internkommunikation: 5 konkreta saker som du kan göra för att förbättra företagets interna kommunikation

  Interkommunikation är hett. Riktigt hett. Faktum är att det är så hett att många företag idag lägger mer pengar på...

  Läs mer

  Vill du veta mer om vår smarta telefonväxel?

  Lämna din e-post nedan så kontaktar vi dig inom en arbetsdag.


   Skriven av

   Filip Flink

   Eller Felipe, hans spanska alter ego. Båda Filip och Felipe är sociala och utåt. Den ena pratar taxi-spanska medan den andra pratar i en spansk taxi.