Tre(dje) operatören integrerad med Easy Teams | Easy Teams

  Tre(dje) operatören integrerad med Easy Teams

  Nu integreras Tres företagsabonnemang med Easy Teams för att bredda erbjudandet till kunderna. Easy Telefoni och Tre är båda två innovativa företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och erbjuda sina kunder de bästa, smartaste och mest flexibla lösningarna.

  ”En trevlig och hjälpsam kompis”

   Tillsammans med Easy kan vi nu erbjuda en mycket kraftfull företagslösning som skapar fler valmöjligheter för våra kunder att optimera sin affär. Samarbetet ligger helt i linje med vår position som en trevlig och hjälpsam kompis säger Niklas Sjöstrand, ansvarig för Tres företagsaffär.

  Abonnemanget 3Företag innehåller obegränsad surf, samtal och sms inom Sverige för endast 249kr / mån och går nu att använda fullt integrerat med Easy Teams.

   Att integrera Tre har varit en del av planen från dag ett och vi är glada att kunna erbjuda våra och deras kunder en kraftfull tjänst för företag kombinerat med Tres företagsabonnemang säger Alexander Westlund, CEO Easy Telefoni.

  Vill du veta mer om vår smarta telefonväxel?

  Lämna din e-post nedan så kontaktar vi dig inom en arbetsdag.


   Skriven av

   Filip Flink

   Självutnämnd digitalvetare som ser trender innan trenden själv ser det. Har även en förmåga att överdriva saker. Fast bara ibland.