Vi uppdaterar vår Easy telefoni-look | Easy Teams

  Vi uppdaterar vår Easy telefoni-look

  Vi har roliga nyheter att dela med oss utav – Easy Telefoni har fått en ny look!  

  Vi har i över två år befunnit oss i en expansiv fas, under den perioden har vi hunnit med att lansera både Easy Teams och våra mobilabonnemang Easy Subs

  Tjänsterna fick såklart fina uppdaterade produktlogotyper som matchade vår framtida vision. De som föll mellan stolarna var den lilla detaljen att uppdatera vår logotype för Easy telefoni. 

  Därför är vi glada att berätta att vi i dagarna äntligen släppt vår nya logotype för Easy Telefoni

  Tanken med vårt nya utseende är att den ska harmonisera med våra produkters logotyper.

  Så här tänkte vi 

  När vi började skissa på de nya logotyperna ville vi ha en modern tolkning av bokstaven e – som också “gömde” en play-knapp i mitten.

  Det för oss symboliserar innehållet i tjänsterna och tanken är att bjuda in till en värld där flera tjänster och funktioner sömlöst vävs samman.  

  Easy Telefonis blåa färg har fått sig en uppdatering för att passa vår ”lite” mer moderna profil och vi valde gradienter i logotypen för att återigen symbolisera de sömlösa övergångarna mellan tjänsterna 

  I produktlogotyperna står de olika färgerna för olika funktioner i respektive tjänst. Easy Teams blåa, lila och rosa representerar telefoni, samarbete och chatt.  

  Ny logotyp – lika Easy  

  Men trots vår nya look är vi samma gäng. Ett modernt bolag som tycker att telefoni och kommunikation är samma sak.

  Vi fortsätter såklart på insprängd bana genom att förenkla företags sätt att kommunicera genom att ge dem mer än bara en telefonväxel.

  Du kan ladda ner vår nya logotyp här

  Vill du veta mer om vår smarta telefonväxel?

  Lämna din e-post nedan så kontaktar vi dig inom en arbetsdag.


   Skriven av

   Filip Flink

   Självutnämnd digitalvetare som ser trender innan trenden själv ser det. Har även en förmåga att överdriva saker. Fast bara ibland.