Förenkla era möten med Easy Teams | Easy Teams
Förenkla era videomöten med Easy Teams

Videomöten och videokonferenser i Easy Teams

Ibland möts vi fysiskt, ibland passar distansmöten bättre; videomöten är idag en naturlig del av hur vi möts och samarbetar. Men tyvärr kan de vara krångliga att ansluta till, med opålitlig ljud- och bildkvalitet. Det har vi ändrat på. Med Easy Teams får du och dina kollegor ett lättanvänt, sömlöst verktyg för videokonferenser i proffskvalitet. Lämna dina kontaktuppgifter och boka ett videomöte med oss, så visar vi hur det fungerar i praktiken!

Boka ett videomöte med oss så visar vi hur det fungerar

  Effektiva videomöten

  Easy Teams ger ditt företag en professionell konferenslösning med pålitligt ljud och högupplöst bild som gör att ni kan fokusera på innehållet i mötet, inte tekniken.

  Klimatsmarta möten

  Jobba var du vill och spara in på resekostnader. Easy Teams är en både kostnadseffektiv och hållbar lösning för distansmöten för företag och organisationer.

  Ta mötet där du befinner dig

  Med videomöten kan du befinna dig var som helst i världen. Easy Teams ger dig dessutom samma kvalitativa upplevelse, oavsett om du använder mobil eller dator.

  Telefon: 010-209 65 00
  Support: 0774-400 600
  hannateams

  Erbjuder Easy Teams marknadens enklaste videomöten?

  Vi tror det. Vårt mål är att göra videomöten tillgängliga för alla. Därför har vi byggt Easy Teams så att alla medarbetare ska kunna skapa möten och bjuda in deltagare, oavsett förkunskaper. Det är också superenkelt för deltagare att gå med i ett möte. Videokonferenser är en integrerad del av Easy Teams, vilket ger en tillgänglig och lättanvänd lösning med fantastisk ljud- och bildkvalitet.

  Du slipper krångliga installationer eller plugin

  Med Easy Teams kan du och dina kollegor börja använda videomöten från dag ett. Så snart företaget har skaffat Easy Teams, ges alla medarbetare tillgång till en funktionell och högkvalitativ lösning för sina distansmöten. Inga plugin eller andra program behövs.

   

  Skapa ett möte när du vill

  Ibland behöver man kalla till ett möte snabbt, när inte alla är på plats. Med Easy Teams skapar du ett videomöte när du vill och ger samtidigt varje deltagare en kalenderinbjudan. Om det tillkommer mötesdeltagare kan de antingen ringa in och ansluta med pin-kod, eller logga in via mötets unika URL-länk. Du kan dessutom enkelt flytta över ett pågående videomöte från mobilen till en surfplatta eller dator.

  Dela skärm med ett klick

  Skärmdelning är en central del av de flesta digitala möten. I Easy Teams är det därför superenkelt att dela sin skärm under ett möte. Du delar Excel-dokument, PowerPoint-presentationer, videor eller PDF-filer – ja helt enkelt all information som du vill dela med andra mötesdeltagare. Skärmdelningen är inbyggd i Easy Teams så du kan när som helst under mötet dela din skärm. Välj det dokument eller den flik i din internetbrowser du vill dela och klicka på ”dela skärm”, så är det klart!

  100 % plattformsoberoende

  En stor fördel med videokonferenser i Easy Teams är att det är en helt plattformsoberoende konferenslösning. Det gör att den fungerar lika bra i Windows, Mac, Linux, iOS och Android; användarupplevelsen blir densamma. Ni slipper dessutom installera extern mjukvara, eller krångla med inloggningar. Videomöten i Teams är alltid bara ett klick bort – det enda som behövs är internet, kamera och mikrofon.

  ”One click distansmöten”

  Om ni har kontor på olika orter, både i utlandet och i Sverige så är videomöten och videokonferenser ovärderliga. Det hjälper er att stärka företagskulturen, hålla ihop teamet och effektivisera ert samarbete, oavsett var era medarbetare befinner sig. Genom att schemalägga återkommande videokonferenser och utnyttja vår ”ett klick för att ansluta”-teknologi kommer ni igång blixtsnabbt med era möten.

   

  Med videomöten i Easy Teams får du:

  • En pålitlig och okomplicerad videokonferenslösning
  • Obegränsat antal mötesdeltagare under videomöten
  • Molnbaserat samarbete i datorn och mobilen, oavsett plattform
  • HD-bild och HD-ljud av professionell kvalitet
  • Optimerat ljud och bild utifrån varje användares uppkoppling och maskinvara
  • Videomöten där deltagarna ansluter med ett enda klick
  • En smidig lösning som bara kräver en webbkamera och en internetuppkoppling, glöm plugin i webbläsaren eller program för att komma igång

  Skapa en mer hållbar mötespolicy

  Idag står hållbarhet och minskad miljöpåverkan högt upp på agendan i de flesta företag. Att väva in videokonferenser i företagets mötespolicy är därför snarare regel än undantag. Varje fysiskt möte som istället hålls digitalt sparar pengar, resurser och transporttid samtidigt som det minskar företagets negativa miljöpåverkan.

  Made in Sweden

  Easy Teams är en svensk tjänst som drivs från Sverige. Vårt mål har alltid att föra företag närmre, stärka företagskulturen och strömlinjeforma kommunikationen oavsett geografisk plats. Självklart är videomöten en viktig del i detta. Detta skapar förutsättningar för distansarbete och det kommer få er att känna att ni vore på samma plats.

  Vill du se hur Teams fungerar i praktiken?

  Hör av dig! Vi bokar gärna in ett videomöte med dig så att du kan se hur det fungerar i verkligheten. Lämna dina uppgifter i formuläret här på sidan, eller ring oss på numret nedan, så bokar vi en genomgång på en tid som fungerar för dig.

  Telefon: 010-209 65 00
  E-post: info@easytelefoni.se